СЕГЕДИН: Мађарице боље од Српкиња

У првом пријатељској утакмици у Сегедину, домаћа женска селекција је победила женску репрезентацију Србије са 3:0.

МАЂАРСКА /жене/ – СРБИЈА /жене/    3:0 (3:0)

Прву од две припремне утакмице изабранице Дејана Мајеса су одиграле у Мађарској, а домаћа селекција је била боља и већ у првом делу утакмице је стекла предност од три гола. Већ сутрадан /недеља/ у Суботици је на програму узвратна утакмица у хали спортова Дудова шума, од 18.00 часова.

Мађарице су рано повеле већ на почетку трећег минута је на семафору стајало 1:0, а стрелац је била Габриела Кота. Да би у седмом минуту домаћа селекција дуплирала предност преко Увегеш каталин на 2:0. Играчице Србије су направиле шест акумулираних прекршаја у првом делу сусрета а казнени ударац са 10. метара је успешно извела Габриела Кота за коначних 3:0!

МАЂАРСКА /жене/: ХАРГАШ АНАМАРИА, АНДРЕ АНТОНИА, ГАНЦЕР АНТОНИА, КОТА ГЕБРИЕЛА, ВАРГА АДИ, Децки Ванда, Тот Хилда, Фолк Жужана, Хорват Викториа, Крашченич Чила, Салкаи Кити, Нађ Анико, Увегеш Каталин и Тот Нора. Селектор: Домбо Јанош.

СРБИЈА /жене/: ШИПЕТИЋ АНДРЕА, ТРИШИЋ АНДРИЈАНА, МАЛИЈАР ИВАНА, ИЗГАРЕВИЋ БАРБАРА, АНДРИЋ МИЛИЦА, Дујовић Мила, Милошевић Тијана, Армуш Марија /кап./, Батинић Николина, Плећић Аница, Чолић Лана, Стојановић Јована, Радовановић Марина и Чавић Мина. Селектор: Мајес Дејан.