ДРУГА ЛИГА: Нишлије препливале Тису

У одложеној утакмици 4. кола Друге футсал лиге Србије, у Нишу, снаге су одмерили домаћи Раднички 2010 и Тиса из Новог Бечеја. Услед свадбе стандардног првотимца Лазара Летића КМФ Тиса је дошла десеткована на утакмицу у хали ОШ „Мика Антић“, али са потребних осам играча уписаних у протокол утакмице.

КМФ РАДНИЧКИ 2010 – КМФ ТИСА   3:2 (1:1)

Раднички је искористио прилику и савладао уз доста муке практично други састав Тисе, што ће младом саставу нишлија свакако много значити у подизању морала пред пролећну сезону јер су на крају јесењег дела везали две победе.

Тиса је са друге стране одиграла мушки и максимално у датим околностима а јунак меча је био голман Тисе – Зоран Ћурчић, који је бранио на врхунском нивоу.

Повели су домаћини преко искусног Ненада Вељковића Кемпеса у 3. минуту – 1:0! Да би Виновић поравнао на 1:1 што је уједно био и резултат првог дела утакмице. У настваку се боље сналазе гости и постижу водећи гол преко расположеног и двоструког стрелца Виновића за 1:2. Да би ипак Раднички крунисао теренску иницијативу головима Раденковића у 34. и Стојановића у 37. минуту за коначних 3:2.

Преостало је да се одигра још једна такође одложена утакмица у Новом Бечеју између Тисе и Ивањице /7.децембар/, где ће пред својим навијачима у Банату имати новобечејци прилику да победом прославе јесењу титулу.

Ниш, ОШ „Мика Антић“, гледалаца око 100. Судије: Марко Мартиновић (Лазаревац), Александар Радојичић (Лајковац) и Александар Ристић (Ниш). Стрелци: Вељковић Ненад у 3.мин, Раденковић Димитрије у 34.мин, и Стојановић Ђорђе у 37.минуту за Раднички 2010, а Виновић Ненад у 13. и 27. минуту за Тису. Жути картони: Тасић Немања у 25. минуту /недозвољен старт/ – Раднички 2010, и Икрашев Борислав у 23.минуту /недозвољен старт/ – Тиса. Црвених картона није било.

РАДНИЧКИ 2010: Душан СТОЈКОВИЋ, Стефан  МИЛОСАВЉЕВИЋ, Марко ОБРАДОВИЋ, Димитрије РАДЕНКОВИЋ, Ненад ВЕЉКОВИЋ, Богдан ПЕЈЧИЋ, Андрија СТАНКОВИЋ,  Немања ТАСИЋ, Ђорђе СТОЈАНОВИЋ и Данило ДРАГИШИЋ. Тренер: Тошић Милан.

ТИСА: Зоран ЋУРЧИЋ, Илија ЕРДЕЉАН, Борислав ИКРАШЕВ, Лазар ПОПОВ, Ненад ВИНОВИЋ, Немања ЗОКИЋ, Никола БЛАЖИН и Стахиња ЈОСИМОВИЋ.Тренер: Блажин Иван.

(Фото: Инстаграм кмф Раднички 2010)