ФС Београда: Палеж јесењи првак

Дерби Треће лиге Београда је сасвим заслужено припао Палежу који се заслужено окитио јесењом титулом. Сјајном футсал представом браће Грујичић али и целог тима тренера Владимира Јовановића заслуженом победом над домаћим Студентом.

СФУ СТУДЕНТ – КМФ ПАЛЕЖ (Обреновац)    2:7 (1:4)

Вероватно најбоља игра гостију ове јесени је дошла у право време, а нарочито се истакао врсни голгетер Жељко Грујичић постигавши хет-трик. До предности гости долазе већ у првим минутама утакмице када је на правовремену асистенцију Срђана Стојковића неумољив био управо расположени Жељко Грујичић – 0:1. Нешто касније Грујичић користи конфузију у табору домаћих и без проблема дуплира предност – 0:2. Одличну утакмицу пружио је и вратар Томић, који је уписао неколико изванредних интервенција, а успео је пр том и да асистира Радојевићу , који је само лобовао голмана домаћих за убедљивих – 0:3! Домаћи састав  Студента је успео само да смањи резултат, а само пар минута касније пресликана акција као код првог гола, асистент Стојковић, стрелац опет Грујичић. Наставак утакмице боље је отворио домаћи тим Студента који успева да донесе благу неизвесност резултата – 2:4, преко Мацановића. Уследио је брз одговор Палежа и прави пројектил Срђана Грујичића из слободног ударца. Исти играч постиже и шести погодак за госте, а поново је наместио лопту и са дистанце матирао вечерас неубедљивог Сокића који није стигао ни да одреагује. Тачку на утакмицу ставио је Наранџић голом, на одличан пас Димића.

Обреновчани планирају да се још појачају за пролећни део првенства, да би са дужим ростером тријумфално завршили овогодишње такмичење.

СЦ Слодес, Београд. Глeдалаца око 200. Судије: Владан Радуловић, Никола Алексић и Иван Биорац. Стрелци: Ћурчић у 15, и Мацановић у 30.мин за Студент, Грујичић Жељко у 2, 7 и 17.мин, Радојевић у 13, Грујичић Срђан у 29 и 36, и Наранџић у 40.минуту за Палеж. Жути картони: Радојчић Немања у 14, Мацановић Марко у 29, и Шмркић Марко у 30.минуту – Студент, Вучичевић Лука у 16.минуту – Палеж. Није било црвених картона, нагомилавање прекршаја: Студент 9 (4+5), Палеж 9 (5+4).

СТУДЕНТ: Плужников, Величковић, Главоњић, Драгићевић, Симчевић, Сокић, Младеновић Мацановић, Шмркић, Војиновић, Павловић, Ћурчић, Стошић и Радојчић. Тренер: Владимир Стојковић.

ПАЛЕЖ: Томић, Грујичић С., Грујичић Ж., Стојковић, Павличевић, Ранђеловић, Радојевић, Димић, Вучичевић, Павловић, Наранџић и Роксић. Тренер: Владимир Јовановић.

(Фото: А. Пековић)