FS Beograda: Palež jesenji prvak

Derbi Treće lige Beograda je sasvim zasluženo pripao Paležu koji se zasluženo okitio jesenjom titulom. Sjajnom futsal predstavom braće Grujičić ali i celog tima trenera Vladimira Jovanovića zasluženom pobedom nad domaćim Studentom.

SFU STUDENT – KMF PALEŽ (Obrenovac)    2:7 (1:4)

Verovatno najbolja igra gostiju ove jeseni je došla u pravo vreme, a naročito se istakao vrsni golgeter Željko Grujičić postigavši het-trik. Do prednosti gosti dolaze već u prvim minutama utakmice kada je na pravovremenu asistenciju Srđana Stojkovića neumoljiv bio upravo raspoloženi Željko Grujičić – 0:1. Nešto kasnije Grujičić koristi konfuziju u taboru domaćih i bez problema duplira prednost – 0:2. Odličnu utakmicu pružio je i vratar Tomić, koji je upisao nekoliko izvanrednih intervencija, a uspeo je pr tom i da asistira Radojeviću , koji je samo lobovao golmana domaćih za ubedljivih – 0:3! Domaći sastav  Studenta je uspeo samo da smanji rezultat, a samo par minuta kasnije preslikana akcija kao kod prvog gola, asistent Stojković, strelac opet Grujičić. Nastavak utakmice bolje je otvorio domaći tim Studenta koji uspeva da donese blagu neizvesnost rezultata – 2:4, preko Macanovića. Usledio je brz odgovor Paleža i pravi projektil Srđana Grujičića iz slobodnog udarca. Isti igrač postiže i šesti pogodak za goste, a ponovo je namestio loptu i sa distance matirao večeras neubedljivog Sokića koji nije stigao ni da odreaguje. Tačku na utakmicu stavio je Narandžić golom, na odličan pas Dimića.

Obrenovčani planiraju da se još pojačaju za prolećni deo prvenstva, da bi sa dužim rosterom trijumfalno završili ovogodišnje takmičenje.

SC Slodes, Beograd. Gledalaca oko 200. Sudije: Vladan Radulović, Nikola Aleksić i Ivan Biorac. Strelci: Ćurčić u 15, i Macanović u 30.min za Student, Grujičić Željko u 2, 7 i 17.min, Radojević u 13, Grujičić Srđan u 29 i 36, i Narandžić u 40.minutu za Palež. Žuti kartoni: Radojčić Nemanja u 14, Macanović Marko u 29, i Šmrkić Marko u 30.minutu – Student, Vučičević Luka u 16.minutu – Palež. Nije bilo crvenih kartona, nagomilavanje prekršaja: Student 9 (4+5), Palež 9 (5+4).

STUDENT:Plužnikov, Veličković, Glavonjić, Dragićević, Simčević, Sokić, Mladenović Macanović, Šmrkić, Vojinović, Pavlović, Ćurčić, Stošić i Radojčić. Trener: Vladimir Stojković.

PALEŽ:Tomić, Grujičić S., Grujičić Ž., Stojković, Pavličević, Ranđelović, Radojević, Dimić, Vučičević, Pavlović, Narandžić i Roksić. Trener: Vladimir Jovanović.

(Foto: A. Peković)