Футсал селекција на ревији у Вишеграду

Футсал селекција Србије која је у години на измаку забележила одличне резултате, своје активности у 2019. завршиће одласком у Вишеград, на одигравање ревијалне утакмице против селекције Града Вишеграда, која ће се одржати у четвртак, 26.децембра од 20.00 часова у локалној спортској дворани.

селектор Горан Иванчић

Селектор Горан Иванчић искористиће ово последње окупљање пред новогодишњу паузу како би испробао још неке кандидате за предстојећу Елитну рунду квалификација која ће се одиграти од 31.01. до 04.02. у Нишком Чаиру, а на списку су се нашли искључиво играчи из домаћих клубова, на које се најозбиљније рачуна у будућности.

У понедељак 23.децембра у Београду окупиће се следећи играчи:

Голмани: Немања Милановић (Економац), Миљан Радмановић (Црвена звезда). Играчи: Саша Дигић, Александар Гавриловић, Лазар Милосављевић (Економац), Павле Пешић, Стефан Алексић, Никола Милашиновић (ФОН), Милош Трајковић (Врање), Дејан Јовановић (Нови Пазар), Немања Јовановић, Ненад Ранчић (Винтерспорт), Никола Лекић (Земун Само Право), Ђорђе Росић (Металац).

Футсал „орлови“ одрадиће три тренинга у Београду, уочи одласка за Вишеград, а селектор Горан Иванчић очекује доста од овог окупљања:

– „Позив из Вишеграда поклопио се са нашим жељама да окупимо играче из наше лиге и да проширимо базу репрезентативаца, јер има јако пуно талентованих момака који стрпљиво чекају своју шансу и ово ће бити једна од њих. Сигурно нас очекује добро гостопримство у Вишеграду и радујемо се унапред боравку у овом дивном граду и дружењу са дивним људима. Биће ово леп начин да у добром расположењу испратимо годину у којој је било доста успеха, а већ средином јануара стартујемо са припремама за Елитну рунду квалификација за Првенство света, а као што је познато бићемо домаћини овог турнира у Нишу од 31.јануара до 05.фебруара“ – истакао је селектор Горан Иванчић.

Током боравка у Вишеграду, Футсал селекција очекује пријем и код Начелника Општине Вишеград, а планирана је посета и дружење са децом из Основне школе „Вук Караџић“.