ФСВ: У финалу Омладинске футсал лиге Форум и Летећи Холанђанин

Омладинска футсал лига Војводине је већ оправдала циљ а то је масовност јер је учествовало чак седамнаест клубова са територије ФС Војводине. После првог дела такмичења по групама одиграле су се и по две полуфиналне утакмице. Победници по групама су одмерили снаге, и по приказаном су заслужено дошли међу две најбоље екипе у Војводини. У прилогу дајемо коначну табелу и редослед екипа у све четири групе, из званичног билтена ФС Војводине:

Билтен бр. 6 ФС Војводине – Омладинске футсал лиге

А у полуфинале су се пласирале екипе Летећег Холанђанина из групе А, и Викинг из Руме из групе Б. Врбашани су показали да су без премца и остварили су свих шест победа, док је Викинг победом у дербију у Инђији потврдио прво место у најбројнијој групи Б.

У провј утакмици у Врбасу изабраници тренера Игора Мирицког су просто декласирали госте из Руме 7:0, иако су се румљани добро држали првих десетак минута уз неколико промашених прилика.

Реванш у Руми је био пука формалност за госте који су опет показали квалитет и пре свега уиграност па су славили 3:7.

У групи Ц је такође било занимљиво али је ипак клуб малог фудбала Кикинда тријумфовала испред екипа САС-а, Бечеја и Тисе.

Форум из Вршца је у групи Д био суверен и сва свих шест победа освојио прво место.

У Кикинди је први меч завршен резултатом 4:4 док је у реваншу у Миленијуму Форум био бољи резултатом 8:4.

Прва утакмица финала игра се у Вршцу 8. или 9. фебруара док је реванш предвиђен 15. или 16. фебруара текуће године у Врбасу.

(Фото: кмф ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН)