FSV: U finalu Omladinske futsal lige Forum i Leteći Holanđanin

Omladinska futsal liga Vojvodine je već opravdala cilj a to je masovnost jer je učestvovalo čak sedamnaest klubova sa teritorije FS Vojvodine. Posle prvog dela takmičenja po grupama odigrale su se i po dve polufinalne utakmice. Pobednici po grupama su odmerili snage, i po prikazanom su zasluženo došli među dve najbolje ekipe u Vojvodini. U prilogu dajemo konačnu tabelu i redosled ekipa u sve četiri grupe, iz zvaničnog biltena FS Vojvodine:

Bilten br. 6 FS Vojvodine – Omladinske futsal lige

A u polufinale su se plasirale ekipe Letećeg Holanđanina iz grupe A, i Viking iz Rume iz grupe B. Vrbašani su pokazali da su bez premca i ostvarili su svih šest pobeda, dok je Viking pobedom u derbiju u Inđiji potvrdio prvo mesto u najbrojnijoj grupi B.

U provj utakmici u Vrbasu izabranici trenera Igora Mirickog su prosto deklasirali goste iz Rume 7:0, iako su se rumljani dobro držali prvih desetak minuta uz nekoliko promašenih prilika.

Revanš u Rumi je bio puka formalnost za goste koji su opet pokazali kvalitet i pre svega uigranost pa su slavili 3:7.

U grupi C je takođe bilo zanimljivo ali je ipak klub malog fudbala Kikinda trijumfovala ispred ekipa SAS-a, Bečeja i Tise.

Forum iz Vršca je u grupi D bio suveren i sva svih šest pobeda osvojio prvo mesto.

U Kikindi je prvi meč završen rezultatom 4:4 dok je u revanšu u Milenijumu Forum bio bolji rezultatom 8:4.

Prva utakmica finala igra se u Vršcu 8. ili 9. februara dok je revanš predviđen 15. ili 16. februara tekuće godine u Vrbasu.

(Foto: kmf LETEĆI HOLANĐANIN)