Футсал КУП Војводине: САС победио Нови Сад и освојио пехар

Синоћ су, у финалној утакмици футсал КУП-а Војводине, пред око 450 гледалаца, која је одиграна у Кристалној дворани, футсалери САС-а заслужено освојили пехар након победе над гостујућом екипом КМФ “Нови Сад” резултатом 7:4.

САС – НОВИ САД   7:4 (5:3)

Разлика између друголигашке и трећелигашке екипе у финалној утакмици није се осетила јер су се гости у зимском прелазном року осетно појачали. Ипак су повели домаћи играчи САС-а већ после 120 секунди голом Новковића. Недуго затим већ у 4. минуту високи Делић удвостручује вођство домаћина. Али се гости не предају и у 12. минуту смањују на 2:1 преко Костића, да би Миле Шаренац након одбитка и интервенције голмана гостију Влајића постигао гол за 3:1. Аранитовић у 16. минуту проналази искусног Томина који из тешке ситуације постиже гол за сада убедљивих 4:1. Делић након шестог акумулираног фаула гостију изводи казнени ударац са 10. метара и погађа за високих 5:1, да би гости головима Илића и Јашића до краја првог полувремена смањили резултат на подношљивих 5:3.

Први гол у наставку постижу гости преко искусног Кочовића у 24. минуту за  минималних 5:4. Тада стратег домаћих Симо Батиница саветима подиже морал „лудој дружини“. И после једне уигране акције из корнера у 27. минуту, Раденковић постиже погодак за 6:4, да би исти играч са пола терена погодио празан гол за коначних 7:4! Велико славље домаћих који су заслужено освојили пехар ФС Војводине по трећи пут. Пехар је капитену САС-а Милићев Немањи уручио генерални секретар ФСВ Миодраг Цвијић.

КМФ САС из Зрењанина ће у наредном колу тј. осмини финала Футсал КУП-а ФСС, вољом жреба, се састати са Црвеном Звездом из Београда. Пласманом у 1/8 финала Купа Србије, победничка екипа је освојила и новчану награду од 20.000,00 динара по одлуци ИО ФС Србије.

 

KМФ НОВИ САД

КМФ САС: Родић Ђуро, Арантиновић Игор, Томин Александар, Новковић Слађан, Делић Саво, Лојпур Бранислав, Милићев Немања, Живанов Стефан, Мандић Александар, Шаренац Миле, Рашић Дарко, Раденковић Душан, Шаренац Недељко и Видаковић Будимир. Тренер: Миливој Батиница.

КМФ НОВИ САД: Влајић Вук, Јашић Обрад, Кочовић Стефан, Беловић Александар, Грујић Милош, Пурић Миле, Спајић Матија, Костић Александар, Илић Владан, Катана Маринко, Милосавац Владимир и Ђурић Бранимир. Тренер: Огњен Крсмановић.