ФИНАЛЕ КУПА ФС БЕОГРАДА: Бањица брани трофеј, Коњарник би да га освоји после деценију

Вечерас је на програму финале Купа ФСС на територији ФС Београда: Бањица – Коњарник (СЦ „Вождовац”, 19.30).

У минималној смо предности због самопоуздања стеченог после 14:0 у Сопоту у првенству и чињенице да се игра у нашој хали. Коњарник нас је у борби за бодове победио лакше него што се очекивало, имамо велику жељу да се реванширамо (Игор Митић, адут Бањице, у разговору за Спортски журнал)

Бањица, иначе, брани трофеј освојен прошле године у Обреновцу тријумфом над Палежом на пенале, док се Коњарник задњи пут радовао пехару 2010. против Земуна после поготка Звездана Мирковића са беле тачке.

Надамо се најбољем. Радује чињеница да ћемо први пут овог пролећа имати на располагању све играче. Убеђен сам да ће амбијент на трибинама бити фантастичан: Бањица, као и ми, има верне присталице. Учинићемо све да их трећи пут у 2020. обрадујемо (Драго Шљукић, узданица Коњарника)

Спектакл има и предигру – реванш финала плеј-офа Омладинске футсал лиге Београда: Земун Само право – ФОН (почетак у 17.30, у првом мечу славили Земунци 11:2).

Финале Купа ФСБ Бањица – Коњарник судиће Небојша Панић, Владан Радуловић и Марко Мајсторовић, док је делегат Горан Мирковић