ФСВ: Одржан семинар службених лица пред наставак сезоне

Уочи наставка пролећног дела Футсал лиге Војводине одржан је семинар службених лица ФС Војводине у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, 17. фебруара 2020. године. Ово је већ традиционално други редован семинар у текућој сезони делегата и судија Футсал лиге Војводине за пролећни део такмичарске 2019/2020 сезоне.

Судије и делегати на семинару ФСВ

Сви присутни делегати су били успешни на провери теоретске спремности и на тај начин омогућили Комесару за такмичење ФСВ Сеаду Чочићу да може да рачуна на све присутне делегате за наставак првенствене сезоне која је планирана за предстојећи викенд.

П. Бељевић, С. Чочић и М. Радаковић

Судије су под будним оком Заменика Комесара за суђење Предрага Бељевића, који је био и практични демонстратор показних вежи из Правила футсал игре ФИФА. А за кондициони део су били задужени УЕФА фитнес инструктор Милана Радаковића и члана Комисије Уроша Суботића. Све присутне судије су успешно положиле тест теоретске спремности, као и тест физичке спремности. Детаљне медицинске прегледе су све судије успешно завршиле као и делегати.

Детаљ са кондиционих тестирања судија у СЦ ФСС

(Фото: ФСВ)