FSV: Održan seminar službenih lica pred nastavak sezone

Uoči nastavka prolećnog dela Futsal lige Vojvodineodržan je seminar službenih lica FS Vojvodine u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, 17. februara 2020. godine. Ovo je već tradicionalno drugi redovan seminar u tekućoj sezoni delegata i sudija Futsal lige Vojvodine za prolećni deo takmičarske 2019/2020 sezone.

Sudije i delegati na seminaru FSV

Svi prisutni delegati su bili uspešni na proveri teoretske spremnosti i na taj način omogućili Komesaru za takmičenje FSV Seadu Čočiću da može da računa na sve prisutne delegate za nastavak prvenstvene sezone koja je planirana za predstojeći vikend.

P. Beljević, S. Čočić i M. Radaković

Sudije su pod budnim okom Zamenika Komesara za suđenje Predraga Beljevića, koji je bio i praktični demonstrator pokaznih veži iz Pravila futsal igre FIFA. A za kondicioni deo su bili zaduženi UEFA fitnes instruktor Milana Radakovića i člana Komisije Uroša Subotića. Sve prisutne sudije su uspešno položile test teoretske spremnosti, kao i test fizičke spremnosti. Detaljne medicinske preglede su sve sudije uspešno završile kao i delegati.

Detalj sa kondicionih testiranja sudija u SC FSS

(Foto: FSV)