ФСВ: У недељу финале Омладинске футсал лиге између Летећег Холанђанина и Форума

Реванш утакмица финалне серије Омладинске футсал лиге ФС Војводине се завршава у недељу, у реванш утакмици у Врбасу. Подсетимо, да је у првом мечу финала у вршачком Миленијуму Форум славио после преокрета 8:6, иако су на почетку врбашани повели са 0:4!

Сигурно да је овогодишња Омладинска футсал лига Војводине најквалитетнија а то ће показати и завршница када се буду састали прваци ФС Београда – КМФ Земун Само право, ФСР Западне Србије – КМФ Пожаревац и победник двобоја из Врбаса, Летећи Холанђанин или Форум.

У овогодишњој Омладиснкој футсал лиги Војводине се такмичило чак седамнаест (17) клубова а коначно је дошао и расплет.  До сада најмасoвнија такмичења су била на Западу претходних сезона /победници су били Металац Колорадо и Економац/ али ове године је Војводина преузела примат. ФС Београда је имао шест тимова који су се такмичили по колима по три утакмице по дану, а у разигравању за првака је најбољи био тим Земуна Само право /наступали су и два играча 2000. годишта/.

Велика дворана ЦФК „Драго Јововић“ ће бити добро испуњена јер је улаз на финалну утакмицу слободан, утакмица ће бити емитована одложено на YouTube каналу КМФ Летећег Холанђанина. Очекује се велики број љубитеља футсала као и могих футсалера и тренера широм Војводине. Највероватније ће финалној утакмици присуствовати и селектор младе У19 футсал рерпезентације Србије Владимир Јовановић Прша. Гости из Вршца долазе да се надигравају а Холанђани се надају победи од два гола разлике или више… Тренер Игор Мирицки очекује да и два повређена играча Мартин Шмит и репрезентативац Митар Ераковић буду у протоколу за финале.