Нови Бечеј: Хуманост на делу – победио футсал

Синоћ је у Новом Бечеју одиграна хуманитарна утакмица за оболелог дечака Павла Влашкалина. КМФ Тиса угостила је црвено беле футсалере у утакмици у којој су сви били победници пре самог почетка, а најбољи играч утакмице био је највећи борац на терену, Павле Влашкалин, мали дечак, који је добио пригодне поклоне од капитена Марка Перића из КМФ Црвене Звезде, а сигурно ће му највише значити дрес са бројем 10!

 

КМФ ТИСА – КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 1:4

 

Што се само тока утакмице тиче и резултата који је овај пут био у другом плану објављујемо стрелце а то су Лазар Маринковић који је постигао три гола као и Бојан Поповић за црвено -беле, док је стралац за домаће био Целин.

Марко Перић поклања дрес Павлу Влашкалину

Резултат који се памти је – 107.000 динара а толико је тачно скупљено као помоћ породици Влашкалин, у овој пријатељској утакмици хуманитарног карактера.  Овом несебичном акцијом футсалери Тисе и Црвене Звезде су показали да футсал спаја а не раздваја, што је и породица Влашкалин осетила јер поред финансијске подршке битнија ја и она људска помоћ.

Иницијатор ове акције голман Тисе Зоран Ђурчић се захвалио свима који су помогли у овој акцији а то су пре свега били футсал клубови Тиса и Црвена Звезда, затим Спортски савез Новог Бечеја, МЗ Нови Бечеј, а донатори су били још и футсал клубови ФОН из Београда и КМФ Зуфо из Бујановца.