ЈОВАНОВИЋ ПОСЛЕ ВРЊАЧКЕ БАЊЕ: Имамо изузетно талентовану генерацију

Омладинска репрезентација Србије (U19) ставила је вечерас тачку на мини-припреме у Врњачкој Бањи.

Орлићи су претходних пет дана вредно вежбали у сусрет јануару 2021. и квалификацијама за ЕП, смештени у хотелу „Соларис”.

Прилику да покажу умеће и завреде нове позиве селектора Владимира Јовановића имали су голмани Љубиша Шевић (Економац), Лука Ђорђевић (Силико, Словенија) и Андреј Ранковић (РБ) и играчи Павле Савковић, Урош Недељковић (Олимп), Лазар Живановић (РБ), Матија Урошевић (Јастребац), Енсар Реџовић (Нови Пазар), Урош Димитријевић (Палеж), Митар Ераковић (Летећи Холанђанин), Андрија Марјановић (Смедерево), Матеја Ћирка (Форум), Александар Станковић, Огњен Станковић (Пожаревац), Александар Томић, Милан Митровић (Земун Само право) и Страхиња Чарапић (Црвена звезда).

Било нам је потребно ово окупљање после тромесечне паузе. Требало је да идемо на турнир у Пореч, али је померен за септембар. У мају, због короне, нисмо играли ни са Русима (Владимир Јовановић)

Поред селектора Јовановића, бригу о Орлићима (одрадили осам тренинга) водили су и остали чланови стручног штаба: тренери Марко Гавриловић и Иван Мандић (голмани), доктор Марко Јовановић, физиотерапеут Бранислав Раденковић и тим менаџер Игор Гачић.

Трудимо се да повећавамо фонд играча. Имамо изузетно талентовану генерацију, пет – шест момака који могу врло лако једног дана да постану и А репрезентативци (Јовановић)

Фото: ФСС