JOVANOVIĆ POSLE VRNJAČKE BANJE: Imamo izuzetno talentovanu generaciju

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) stavila je večeras tačku na mini-pripreme u Vrnjačkoj Banji.

Orlići su prethodnih pet dana vredno vežbali u susret januaru 2021. i kvalifikacijama za EP, smešteni u hotelu „Solaris”.

Priliku da pokažu umeće i zavrede nove pozive selektora Vladimira Jovanovića imali su golmani Ljubiša Šević (Ekonomac), Luka Đorđević (Siliko, Slovenija) i Andrej Ranković (RB) i igrači Pavle Savković, Uroš Nedeljković (Olimp), Lazar Živanović (RB), Matija Urošević (Jastrebac), Ensar Redžović (Novi Pazar), Uroš Dimitrijević (Palež), Mitar Eraković (Leteći Holanđanin), Andrija Marjanović (Smederevo), Mateja Ćirka (Forum), Aleksandar Stanković, Ognjen Stanković (Požarevac), Aleksandar Tomić, Milan Mitrović (Zemun Samo pravo) i Strahinja Čarapić (Crvena zvezda).

Bilo nam je potrebno ovo okupljanje posle tromesečne pauze. Trebalo je da idemo na turnir u Poreč, ali je pomeren za septembar. U maju, zbog korone, nismo igrali ni sa Rusima (Vladimir Jovanović)

Pored selektora Jovanovića, brigu o Orlićima (odradili osam treninga) vodili su i ostali članovi stručnog štaba: treneri Marko Gavrilović i Ivan Mandić (golmani), doktor Marko Jovanović, fizioterapeut Branislav Radenković i tim menadžer Igor Gačić.

Trudimo se da povećavamo fond igrača. Imamo izuzetno talentovanu generaciju, pet – šest momaka koji mogu vrlo lako jednog dana da postanu i A reprezentativci (Jovanović)

Foto: FSS