КРАЈ ПРИПРЕМА У ВРШЦУ: Са Брега се види Литванија

Репрезентација Србије је данас завршила петодневне припреме у Вршцу, што је, надамо се, почетак успешне „Операције Финска“, чији је циљ пласман на Светско првенство у Литванији 2021. године. Селектор нашег националног тима Горан Иванчић је имао на располагању 16 играча, који су вредно вежбали у дворани „Миленијум“.

– Није нам била намера да се оволико дуго не видимо сви заједно, од турнира у Нишу почетком фебруара, али смо морали да променимо планове због пандемије вируса Корона – подсетио је Иванчић.

Током боравка у Банату Орлови су уписали седам тренинга, радили видео анализе, а слободно време су искористили за излет на Вршачки брег.

– Задовољство ми је што смо поново били заједно. Радили смо квалитетно колико год је то било могуће, имајући у виду чињеницу да су играчи дуго без такмичења. Због тога истичем да су дошли на припреме у добром стању, што заслужује похвале. Следеће окупљање смо заказали за септембар, када ћемо играти у Хрватској и Чешкој. Наравно, главни циљ до краја године тиче се баража са Финском у новембру и све наше мисли су усмерене ка томе – истакао је Иванчић.

(Насловна: Репрезентативци Србије на излету на Вршачком брегу – И. Гачић)