KRAJ PRIPREMA U VRŠCU: Sa Brega se vidi Litvanija

Reprezentacija Srbije je danas završila petodnevne pripreme u Vršcu, što je, nadamo se, početak uspešne „Operacije Finska“, čiji je cilj plasman na Svetsko prvenstvo u Litvaniji 2021. godine. Selektor našeg nacionalnog tima Goran Ivančić je imao na raspolaganju 16 igrača, koji su vredno vežbali u dvorani „Milenijum“.

– Nije nam bila namera da se ovoliko dugo ne vidimo svi zajedno, od turnira u Nišu početkom februara, ali smo morali da promenimo planove zbog pandemije virusa Korona – podsetio je Ivančić.

Tokom boravka u Banatu Orlovi su upisali sedam treninga, radili video analize, a slobodno vreme su iskoristili za izlet na Vršački breg.

– Zadovoljstvo mi je što smo ponovo bili zajedno. Radili smo kvalitetno koliko god je to bilo moguće, imajući u vidu činjenicu da su igrači dugo bez takmičenja. Zbog toga ističem da su došli na pripreme u dobrom stanju, što zaslužuje pohvale. Sledeće okupljanje smo zakazali za septembar, kada ćemo igrati u Hrvatskoj i Češkoj. Naravno, glavni cilj do kraja godine tiče se baraža sa Finskom u novembru i sve naše misli su usmerene ka tome – istakao je Ivančić.

(Naslovna: Reprezentativci Srbije na izletu na Vršačkom bregu – I. Gačić)