Трансфери у пуном јеку

Иако смо тек на средини јануара, већина екипа је већ почела са припремама. А они са највишим амбицијама се још и појачавају јер је актуелан зимски прелазни рок…

Већ смо раније објавили да је ФОН довео новог тренера Милоша Алиловића а као екстра појачање из КМФ Црвене Звезде стиже и голман репрезентативног калибра – Јаков Вулић. Ништа не препушта случају алфа и омега Александар Ђоковић, јер циљ Београђана је јасан – титула.

Јаков Вулић /Фото: КМФ ФОН Београд/

Са друге стране, јесењи првак КМФ Нови Пазар такође је направио уносан посао јер је довео двојац из Црвене Звезде и изданке школе Економца из Крагујевца – Андреја Стојчевског Акија и Лазара Милосављевића Лакија. Уз двојицу екстра талентованих футсалера повратник је и Дејан Јовановић из Пожаревца, а у тим се враћа и голман Мирза Хот, после полугодишње паузе. Дефинитивно, трља руке шеф струке Пазара Марко Гавриловић је је заокружио ростер са појачањима пред наставак првенства и трке за шампионски ловор, што је циљ и Новог Пазара. Једини минус лидера на табели Прве футсал лиге је одлазак Стојана Миловца, који је нашао одличан ангажман у тиму Империјала (Румунија).

Стојчевски Андреја Аки и Милосављевић Лазар Лаки – КМФ Нови Пазар

Из прикрајка чекају шансу Винтерспорт из Ниша који је почео са припремама, као и КМФ Врање које се појачало додатно повратником Николом Додићем.

Сениорски састав КМФ ВРАЊЕ у сезони 2020/2021