Transferi u punom jeku

Iako smo tek na sredini januara, većina ekipa je već počela sa pripremama. A oni sa najvišim ambicijama se još i pojačavaju jer je aktuelan zimski prelazni rok…

Već smo ranije objavili da je FONdoveo novog trenera Miloša Alilovića a kao ekstra pojačanje iz KMF Crvene Zvezde stiže i golman reprezentativnog kalibra – Jakov Vulić. Ništa ne prepušta slučaju alfa i omega Aleksandar Đoković, jer cilj Beograđana je jasan – titula.

Jakov Vulić /Foto: KMF FON Beograd/

Sa druge strane, jesenji prvak KMF Novi Pazar takođe je napravio unosan posao jer je doveo dvojac iz Crvene Zvezde i izdanke škole Ekonomca iz Kragujevca – Andreja Stojčevskog Akija i Lazara Milosavljevića Lakija. Uz dvojicu ekstra talentovanih futsalera povratnik je i Dejan Jovanović iz Požarevca, a u tim se vraća i golman Mirza Hot, posle polugodišnje pauze. Definitivno, trlja ruke šef struke Pazara Marko Gavrilović je je zaokružio roster sa pojačanjima pred nastavak prvenstva i trke za šampionski lovor, što je cilj i Novog Pazara. Jedini minus lidera na tabeli Prve futsal lige je odlazak Stojana Milovca, koji je našao odličan angažman u timu Imperijala (Rumunija).

Stojčevski Andreja Aki i Milosavljević Lazar Laki – KMF Novi Pazar

Iz prikrajka čekaju šansu Vintersport iz Niša koji je počeo sa pripremama, kao i KMF Vranje koje se pojačalo dodatno povratnikom Nikolom Dodićem.

Seniorski sastav KMF VRANJE u sezoni 2020/2021