Тренсфер пијаца не мирује – Перић у Лозници, Поп и Станојевић у Новом Саду

Наставља се више него буран прелазни рок у Србији. На жалост, КМФ Црвена Звезда је десеткована одласцима најбољих играча услед финансијских проблема у клубу.

Стефан Станојевић и Давор Поповић су прешли у трећелигаша КМФ Нови Сад који је овим потезом ставио до знања да ће учинити све да се докопа Друге футсал лиге Србије, а очекује се више него занимљива завршница у Војвођанском плеј офу, где евентуални кикс новосађана прижељкују пре свега – ЖАК Јуниор из Сомбора и подмлађени тим Летећег Холанђанина из Врбаса…

Давор Поповић и Стефан Станојевић – КМФ Нови Сад

Са друге стране, дојучерашњи капитен КМФ Црвене Звезде и бивши репезентативац Србије, један од најбољих футсал играча са ових простора Марко Перић се преселио у Лозницу где ће представљати право појачање пуленима Славише Дамјановића, пре свега у фази одбране.

Марко Парић – КМФ Лозница Град 2018

КМФ Бањица је такође била активна у прелазном року, на клупу је дошао тренер Никола Радуловић, досадашњи шеф струке КМФ Интелектуалца и омладинског погона ФОН-а. Популарни Џони је добио прилику да води сениорски тим друголигаша са Бањице. Искусан и добар футсал играч а од скора и тренер Радуловић радиће са кондиционим тренером Шкорићем.

Никола Радуловић Џони – тренер КМФ Бањице

Да управа КМФ Врање размишља унапред за високе амбиције футсал клуба са југа Србије, нова аквизиција врањанаца је голман повратник – Славиша Цаке Миленковић.

Славиша Миленковић – КМФ Врање