КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЕП: Иванчић изабрао за Румунију и БиХ

Селектор репрезентације Србије Горан Иванчић позвао је, уз мање промене, проверене снаге из финског града Ванте, где је изборено место на Светском првенству, за почетак квалификација за Европско првенство, које ће бити одржано у Холандији од 19. јануара до 6. фебруара 2022. године. Поред Немање Момчиловића, на голу је Јаков Вулић, а следе: Нинослав Алексић, Давор Поповић, Страхиња Петров, Денис Рамић, Милош Стојковић, Драган Томић, Стефан Ракић, Павле Пешић, Лазар Милосављевић, Марко Пршић, Јован Лазаревић, Милош Симић и Александар Гавриловић.

Наш национални тим биће на окупу од 24. јануара у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови. Прва утакмица у Групи 4 Орлове очекује у Темишвару против Румуније 28. јануара од 18 часова, док је шест дана касније ривал Босна и Херцеговина у Новом Саду у исто време. Следе утакмице са Северном Македонијом у Врању 5. марта и Скопљу 9. марта, као и против Румуније у Вршцу 9. априла и против БиХ у Зеници 14. априла.

Пласман на ЕП обезбедиће победници група и шест најбољих другопласираних селекција, као и победник баража у новембру између преостале две другопласиране селекције.

(Извор: ФСС)