ФСС: Орлови отпутовали у Темишвар

Футсал репрезентација Србије после краћих припрема у СЦ ФСС У Старој Пазови са стручним штабом је отпутовала у Темишвар.

Репрезентација Србије на припремама у Старој Пазови

После успеха и победе у баражу за одлазак на СП против репрезентације Финске Орлови крећу у нови циклус квалификација овај пут за Европско првенство. Изабраници селектора Горана Иванчића почињу пут у квалификацијама за УЕФА Футсал ЕУРО 2022. у Темишвару (28. јануар – 18.00), где их очекује мегдан са селекцијом Руминије.  А репрезентација Босна и Херцеговине ће гостовати у Новом Саду (СПЕНС, 3. фебруар – од 18.00 часова). Са Орловима је у групи још селекција Северне Македоније, биће одиграно укупно шест кола – двокружни систем. А првопласирана селекција, из сваке групе, иде директно на Првенство Европе где ће бити домаћин Холандија, као и шест најбољих другопласираних селекција из осам група.

Селектор Горан Иванчић окупио је стандардно у СЦ ФСС у Старој Пазови „А“ репрезентативце који ће нас представљати у уводним мечевима УЕФА квалификација.

  • „Настављамо тамо где смо стали после великог успеха и пласмана на Првенство света, сада желимо добре резултате и нови успех, односно пласман међу најбоље континенталне репрезентације и одлазак на Првенство Европе“ – рекао је Горан Иванчић.
  • „У два меча са Финском, у баражу за пласман на Првенство света, ова селекција је показала да може много, а сада желимо и добар старт на путу за финални турнир још једног јаког такмичења. Атмосфера је одлична, момци добро расположени, веома посвећени раду и припреми за оно што нас очекује.“
Маријана Тишма – психолог, Дејан Мајес – тренер, Горан Иванчић – селектор

Обезбеђен је ТВ пренос утакмице из Темишвара, на каналу АРЕНАСПОРТ1, сутра од 18.00 часова.

ФСС