Омладинци Смедерева прваци Запада

Да се рад са млађим категоријама исплати, а поготово на дуже стазе знају и у КМФ Смедереву. Шеф струке омладинаца Смедерева Драган Ђорђевић је направио одличан резултат јер је селектирао перспективан футсал тим. Уз квалитетан рад, резултат је брзо дошао

КМФ СМЕДЕРЕВО Смедерево   КМФ КАРАЂОРЂЕ Рача    9:3 (3:2)

Гости из Раче су водили са 1:0 и 2:1 и у првих петнаестак минута имали су велики број прилика да повећају своју предност. У том периоду Смедеревци су били нервозни и неорганизовани, а нападали су стихијски без плана. Ипак, захваљујући Живановићу, који је постигао прва три гола домаћи футсалери су на одмор отишли са предношћу од 3:2.

У наставку меча гости  су били разбијени за само неколико минута. Већ у 21. минуту Живановић је својим четвртим голом повисио предност домаћина. Само минут касније Пауновић је постигао пети погодак за Смедерево. Исти играч је одмах у следећем нападу постигао и шести погодак за домаћина. Када је Живановић у 25. минуту постигао свој пети погодак било је јасно да пехар остаје у Смедереву. Госте су докусурили Јеремић и Николић у завршници утакмице. Стрелци за госте били су  Кракић два пута и Петровић.

Награда најбољем стрелцу отишла је у руке заслужено Браниславу Живановићу а за најбољег играча проглашен је Андрија Марјановић. Медаље, награде најбољем играчу и стрелцу уручио је „А“ репрезентативац Србије Јован Лазаревић. Пехар намењен најбољем тиму “Запада” доделио је Дејан Продановић, директор лиге.

Првак Западне Србије КМФ Смедерево ће играти у полуфиналу двомеч са Форумом из Вршца која је најбоља футсал екипа ФС Војводине у Омладинској конкуренцији.

Хала Смедерево, 11.03.2021.године – 19.00. Без присуства публике. Судије: Јакшић Александар и Бојан Савић. Стрелци: Живановић у 4, 14 (6.м), 16, и 25, Николић 21 и 39, Пауновић 22 и 22, Јеремић 28.минут за Смедерево а Петровић у 1, Кракић у 15 и 40. минуту за Карађорђе. Жути картон – Драган Радовић у 6.минут /неспортско понашање/ Карађорђе Рача.

СМЕДЕРЕВО U19: Данијел Дичић, Андрија Марјановић /Кап/, Алекса Антић, Бранислав Живановић, Немања Пауновић, Андреја Пирић, Стефан Јовић, Немања Васић, Страхиња Станојловић, Михајло Јеремић, Урош Николић, Алекса Стојановић и Жељко Милановић.

РАЧА U19: Андреј Николић /Кап/, Милан Петровић, Милош Кракић, Драган Радовић, Милија Пашић, Перица Миловановић, Марко Милошевић, Ђорђе Милић, Михајло Рашковић, Вељко Милутиновић, Лука Аћимовић, Душан Крстић, Ђорђе Костић и Филип Николић.