ФСС: Смедерево у финалу Омладинске футсал лиге

Омладинска селекција КМФ Смедерeва је обезбедила финале победом и у другом мечу у Вршцу, када је победила домаћи Форум. У првој утакмици је такође славило Смедерево са 7:5, а домаћи су водила са 4:0 да би Форум стигао до изједначења на 5:5, ипак је на крају Смедерево било боље за два гола – 7:5.

                                                            ФОРУМ – СМЕДЕРЕВО    4:6 (1:1) 

Вршац, хала МИЛЕНИЈУМ. Без присуства гледалаца. Судије ФСС: Никола Рабреновић, Ђорђе Нинић и Марјан Сарка. Стрелци: Влаховић у 5, Матеја Ћирка у 22, Јанковић у 26 и Бобић у 32.минуту за Форум, Марјановић у 15, 26, и 28, Пауновић у 25 и 32, и Живановић у 33. минуту за Смедерево. Акумулирани прекршаји: ФОРУМ 10 (5+5), СМЕДЕРЕВО 8 (5+3). Жути картон: Ђирка Матеја 16. минут /Форум/, Живановић Бранислав 25.минут /Смедерево/. Искључење – тренер Форумa НЕНАД ВАРАЂАН у 16.минуту због два жута картона – приговора.

Реванш меч у Вршцу је Форум отворио голом Игора Влаховића. Међутим неколико промашених шанси домаћих играча је казнио Марјановић, који је поравнао на 1:1 пет минута пре краја првог полувремена.
На почетку другог полувремена опет Форум први стиже до вођства преко опасног стрелца Матеје Ћирке за минималних 2:1. Међутим, не задуго јер убрзо Пауновић поравнава резултат. Домаћи опет воде овај пут је стрелац Јанковић за 3:2, да би расположени Андрија Марјановић донео Смедереву егал својим другим голом. Видело се у тим тренуцима да недостаје најбољи играч Дарио Корња који је поцрвенео у Смедереву. Андрија Марјановић постиже свој трећи гол а чевтрти за Смедерево за прво вођство гостију у 28.минуту, и наговештава коначан расплет овог дуела. Бобић ипак враћа наду Вршчанима голом за поравнање – 4:4. Али још два гола постижу гости преко Пауновића и Живановића за коначних 4:6, и велико славље изабраника Драгана Ђорђевића.

Смедерево је обезбедило финале где чека победника другог полуфиналног пара Палеж (Обреновац) – Калча (Ниш). Финале Омладинаца је на прогрему 21. априла као предигра Финала КУП-а ФСС где ће се састати Нови Пазар и ФОН.

ФОРУМ U19: Андреја ЂОРЂЕВИЋ, Матеја ЋИРКА, Игор ВЛАХОВИЋ, Кристија МИОШКО, Андреја ЋИРКА, Огњен ВРТУНИЋ, Никола ТОМАШ, Лука ТЕШИЋ, Ненад БОГДАНОВ, Јован ЈАНКОВИЋ, Огњен БОБИЋ и Александар МУНЋАН. Тренер: Ненад ВАРАЂАН.

СМЕДЕРЕВО U19: Данијел ДИЧИЋ, Андрија МАРЈАНОВИЋ, Алекса АНТИЋ, Немања ПАУНОВИЋ, Бранислав ЖИВАНОВИЋ, Страхиња СТАНОЈЛОВИЋ, Стефан ЈОВИЋ, Никола СТАНКОВИЋ, Немања ВАСИЋ, Алекса СТОЈАНОВИЋ, Андреја ПИРИЋ, Михајло ЈЕРЕМИЋ и Жељко МИЛАНОВИЋ. Тренер: Драган ЂОРЂЕВИЋ.