ФСВ: Нови Сад рутински савладао Спартак и оверио пласман у виши ранг

КМФ Нови Сад је у финалу доигравања за првака Футсал лиге Војводине савладао најпријатније изненађење ове сезоне новајлију – КМФ Спартак из Суботице. У првој утакмици у Суботици пре недељу дана новосађани су победили 7:1, док су у малој дворани СПЕНС-а славили још убедљивије 11:2.

Мора се признати да су суботичани били знатно ослабљени на гостовању у Новом Саду, јер су дошли на реванш са само две измене…

КМФ НОВИ САД  –  КМФ СПАРТАК  11:2 (6:2)

Превисок резултат нарочито у првих двадесет минута када су гости из Суботице пропустили неколико изгледних прилика а погодили ту три пута и оквир гола одличног вратара Немање Максимовића. У наставку је дошао до изражаја квалитет и искуство Новог Сада, као и дужа клупа. Шеф струке новосађана Владимир Милосавац је пружио свим играчима из протокола готово равномерну минутажу а добар део се и уписао у листу стрелаца на овој утакмици. Алфа и омега новосађана Горан Шћепановић није крио задовољство после освајања лиге и пласмана у виши ранг…

КМФ НОВИ САД победник Футсал лиге Војводине (за сезону 2020/2021)

Нови Сад, СПЕНС. Без присуства гледалаца. Судије ФСВ: Кузмановић Немања, Матић Димитрије и Вујић Предраг. Стрелци: Станојевић у 4,11, 27, Рнић у 10, Костић у 13, Кочовић у 13, Ђурић у 19 и 26, Лазић у 24 и 34,  и Симић у 29.минуту за Нови Сад, а Поповић у 15, и Максимовић у 20.минуту за Спартак.

 

НОВИ САД: Максимовић Немања, Лазић Слободан, Рнић Никола /кап./, Станојевић Стефан, Симић Стефан, Антонић Алекса, Поповић Давор, Лучановић Дражен, Илић Владан, Пајић Милан, Станић Срђан, Кочовић Стефан, Костић Александар и Ђурић Бранимир. Тренер: Владимир Милосавац.

СПАРТАК: Бјелица Милош, Поповић Горан /кап./, Максимовић Никола, Недић Недо, Глоговац Урош, Хорвацки Владимир и Кујунџић Матео. Тренер: Маријан Тумбас.

КМФ СПАРТАК Суботица (сезона 2020/2021)

Пре првог судијског звиждука, плакету ФСВ је уручио комесар за суђење Предраг Бељевић судији ФСС и ФСВ Драгутину Божовићу који је судио футсал утакмице пуних 15 година.

бивши судија Драгутин Божовић и комесар за суђење ФСВ Предраг Бељевић

 

По зваршетку меча додељени су пехари ФС Војводине. Другопласираној екипи Спартака је уручио Жељко Малинић председник футсал комисије ФСВ капитену суботичана Горану Поповићу. Док је велики пехар ФС Војводине уручио капитену Новог Сада Николи Рнићу, генерални секретар ФС Војводине, Миодраг Цвијић.

Миодраг Цвијић генсек ФСВ, уручује пехар капитену Новог Сада Николи Рнићу