ПОВРАТАК ЦВЕТАНОВИЋА: Време је за трофеј са Новим Пазаром

Нови – стари тренер Новог Пазара је Владан Цветановић!

После изгубљеног финала Купа Србије од ФОН-а у Вршцу и растанка са Марком Гавриловићем, екипу је извесно време водио Енес Делић, све док није утаначен повратак на клупу, после три и по године, некадашњег репрезентативца и једног од најбољих стручњака из овдашње млађе гарде.

Нови Пазар у полуфиналу плеј-офа Прве лиге чека бољег из дуела Врања и Калче (тренутно – 1:0)

Цветановић је, после првог тренинга, истакао:

– У сезони 2017/18, после половине првенства, напустио сам екипу, која је имала девет победа, нерешен ихсод и само један пораз. Сматрао сам да је тај тим постигао максимум и да не може да се равноправно бори за трофеје са Економцем, што је била моја жеља.


ЗАСУКАО РУКАВЕ: Владан Цветановић на тренингу Новог Пазара Фото: Фејсбук

Нишлија је у сезони 2020/21. водио Јастребац, са којим је заузео четврто место у Другој лиги. Тренерску каријеру започео је у младом тиму Економца, после Новог Пазара радио је у Калчи, Јастрепцу (два пута) и мађарском Халадашу.

– Прву титулу освојио сам још пре две деценије као играч са екипом Ниша. Сећам се шта је то значило за наш тим и град. Верујем да ћу овим играчима да пренесем то искуство. Нови Пазар је са мном изгубио финале Футсал купа Србије, као што је био случај и недавно. Мислим да је дошло време за први трофеј – казао је Владан Цветановић.