ЦВЕТАНОВИЋ: Није нормално да нам се лопта 20 пута одузме због погрешног аута; БРКИЋ: Тачка на серију

Трећи меч финала плеј-офа Прве лиге између Новог Пазара и ФОН-а на програму је вечерас у Пендику (19.00, РТВ Нови Пазар).

Београђани воде са 2:0 у серији и са трећом победом постали би шампиони, док ће домаћин све учинити да се, за почетак, избори за четврту утакмицу.

У нашем саставу је неколицина репрезентативаца: није нормално да се таквим играчима на две утакмице између 10 и 20 пута лопта одузме због погрешно изведеног аута, а да им се тако нешто свеобухватно у бројним европским утакмицама догоди једанпут (Владан Цветановић, тренер Новог Пазара, у разговору за Спортски журнал)Нови Пазар ће бити ослабљен неиграњем Лазара Милосављевића због жутих картона. Дејан Јовановић има проблем са примицачем и неизвестан је и за вечерашњи дуел.


Победили смо Пазарце три пута у овој сезони, надам се да ћемо тријумфом ставити тачку на финалну серију. Нисам до сада постигао гол у Пендику, верујем да је дошло време и за то. Очекујем тврду и неизвесну утакмицу до последњег секунда и надам се да ћемо освојити дуго чекани пехар (Срђан Бркић, адут ФОН-а)

Марко Пршић, најбољи играч ФОН-а, поново неће моћи да игра због повреде.ФИНАЛЕ ПЛЕЈ-ОФА

Субота, 22. мај

Прва утакмица

БЕОГРАД: ФОН – Нови Пазар 5:2 (2:0)

(Лазић 8, Пешић 15, 26, 36, Михић 36 – Алексић 22, Стојчевски 34)

Среда, 26. мај

Друга утакмица

БЕОГРАД: ФОН – Нови Пазар 6:5 (4:4, 2:1)

(Павловић 13, Станковић 17, Радовановић 32, Лазић 33, 47 (10м), Вукадиновић аг 44 – Рамић 3, 41, Вукадиновић 28, Садовић 32, Стојчевски 38)

Недеља, 30. мај

Трећа утакмица

НОВИ ПАЗАР: Нови Пазар – ФОН (19.00)

(дворана: Пендик, судије: Оливер Николић, Александар Минић и Иван Станковић, делегат: Дејан Продановић)


Фото: Фејсбук