ТРАГЕДИЈА: У саобраћајној несрећи погинуо лекар Новог Пазара

Лекар из Новог Пазара Денис Бошњак (42) погинуо је јуче у саобраћајној несрећи на аутопуту Милош Велики, у близини Лајковца, док су његова супруга и троје деце повређени.

Према незваничним информацијама до несреће је дошло када је аутомобил којим је Денис Бoшњак управљао, под неразјашњеним околностима, слетео са пута и неколико пута се преврнуо.

Са доктором у аутомобилу су били супруга и троје мале деце. Одмах након несреће, сви повређени су транспортовани у Општу болницу Ваљево, али је доктор у међувремену преминуо услед тешких повреда. Према још непотврђеним информацијама, супруга и деца трагично настрадалог доктора су ван животне опасности.

Денис Бошњак 1978 – 2021

Денис Бошњак је био и клупски доктор Футсал клуба Нови Пазар, а пре неколико недеља нападнут је у финалној утакмици првенства Србије у Београду када је један од навијача сишао са трибина и ударио га у главу.

Том приликом, он је задобио прелом вилице због чега је оперисан и опорављао се на Војно медицинској академији. Он је јуче ујутру кренуо за Београд на контролни преглед.

Сахрана интернисте и кардиолога доктора Дениса Бошњака из Новог Пазара, који је погинуо јуче на ауто-путу „Милош Велики“ биће данас на гробљу Газилар.