TRAGEDIJA: U saobraćajnoj nesreći poginuo lekar Novog Pazara

Lekar iz Novog Pazara Denis Bošnjak (42) poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći na autoputu Miloš Veliki, u blizini Lajkovca, dok su njegova supruga i troje dece povređeni.

Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je automobil kojim je Denis Bošnjak upravljao, pod nerazjašnjenim okolnostima, sleteo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo.

Sa doktorom u automobilu su bili supruga i troje male dece. Odmah nakon nesreće, svi povređeni su transportovani u Opštu bolnicu Valjevo, ali je doktor u međuvremenu preminuo usled teških povreda. Prema još nepotvrđenim informacijama, supruga i deca tragično nastradalog doktora su van životne opasnosti.

Denis Bošnjak 1978 – 2021

Denis Bošnjak je bio i klupski doktor Futsal kluba Novi Pazar, a pre nekoliko nedelja napadnut je u finalnoj utakmici prvenstva Srbije u Beogradu kada je jedan od navijača sišao sa tribina i udario ga u glavu.

Tom prilikom, on je zadobio prelom vilice zbog čega je operisan i oporavljao se na Vojno medicinskoj akademiji. On je juče ujutru krenuo za Beograd na kontrolni pregled.

Sahrana interniste i kardiologa doktora Denisa Bošnjaka iz Novog Pazara, koji je poginuo juče na auto-putu “Miloš Veliki” biće danas na groblju Gazilar.