Хуманитарни турнир у Бечеју – Горан Стојисављевић Гога

Док се репрезентација Србије бори на СП у Литванији, вечерас креће такмичење у Другој футсал лиги Србије а прволигаши се спремају за предстојећи почетак нове сезоне.

Први меморијални футсал турнир “Горан Стојисављевић Гога” биће одржан сутра и у недељу (25. и 26. септембра) у спортском центру “Ђорђе Предин Баџа”. Организатори међународног турнира су нови/стари прволигаш КМФ Бечеј 2003, Канцеларија за младе општине Бечеј и Општина Бечеј.  Горан Стојисављевић Гога био је дугогодишњи члан клуба малог фудбала Бечеј 2003, а бранио је боје клуба крај Тисе у периоду,  од 2008 до 2013 године, а својим активним играњем допринео је његовом напретку и развитку.

Први турнир је и међународног карактера, а екипе које ће се надметати су домаћи – КМФ Бечеј 2003, КМФ Врање, КМФ Земун само право и ФК Салинес из Тузле (БиХ).

У недељу од 16.30 играће поражени првог дана турнира за треће место, од 19.00 часова је предвиђено финале, док ће у 21 сат бити обављена церемонија проглашења победника и затварање турнира.

Поред меморијалног, турнир има и  хуманитарну црту јер ће комплетан приход сакупљен од улазница (100 динара) бити уплаћен за лечење Алексе Продановића из Бачког Градишта.