ДРУГА ЛИГА: Студент, САС, Економац, и Нови Сад остварили победе

СТУДЕНТ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА    3:0 (1:0)

Футсал екипа Студента показала је после победе над Црвеном звездом да ће се итекако питати око пласмана у виши ранг. Вредна победа и нова три бода студенте су винули у горњи део табеле а Црвеној Звезди нови пораз уз једну одложену утакмицу велику главобољу и зачеље уз Гвоздени Пук из Ниша.

Београд, СЦ Раковица. Гледалаца: 50. Судије ФСС: Ђорђе Нинић, Предраг Лазаревић, и Марко Савић. Стрелци: Бркић у 12.мин, Симчевић у 29.мин, и Радојичић у 37. минуту из пенала. Жути картони: Немања Чичковић у 14.минуту, Срђан Бркић у 37.миуту (Студент), и Стефан Ђого у 24.минуту (Црвена Звезда).

СТУДЕНТ: Чичковић, Митић, Кокотовић, Мајсторовић, Бркић, Маргетић, Радојичић, Вучичевић, Симчевић, Величковић, Шмркић, Главољић и Милутиновић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јевтић, Кечан, Ђукић, Јовановић, Инајетовић, Живковић, Арсенић, Ђукић, Тодоровић, Лончар, Горановић, Димитријевић, Ђого и Тејић.


ЛЕСКОВАЦ – САС      1:3 (1:1)

Футсалери САС-а из Зрењанина су остварили значајну победу на тешком гостовању у Лесковцу. Освојили су три нова бода којим су се задржали у врху табеле Друге футсал лиге Србије. Шеф стручног штаба Миливој Симо Батиница мора бити задовољан учинком али и приказаном игром на гостовању.

Лесковац,  СРЦ Дубочица.  Судије ФСС: Милош Грујић, Игор Младеновић и Стефан Филиповић. Стрелци: 1:0 Бојат у 13. мин, 1:1 Аранитовић у 17.мин, 1:2 Аранитовић у 30.мин, и 1:3 Матић у 40.минуту. Жути картони: Радослав Бојат у 18. минуту (Лесковац), Бранислав Лојпур у 17.мин, Недељко Шаренац у 22.мин, и Миле Шаренац у 25.минуту (сви САС).

ЛЕСКОВАЦ: Велићковић, Стефановић, Станојевић, Бојат, Мицић, Вукојевић, Ђорђевић, Петровић и Аранђеловић.

САС: Родић, Лојпур, Миле Шаренац, Матић, Недељко Шаренац, Баћан, Раденковић, Живанов, Шкорић, Аранитовић и Магда.


НОВИ САД – ГВОЗДЕНИ ПУК    3:1 (3:0)

Новосађани су показали да полако сазревају у озбиљну футсал екипу. Управа клуба је омогућила идеалне услове за играче а ови враћају све бољим играма и одличним резултатима. Шеф струке Владимир Милосавац није имао стандардну поставу због неколико повређених играча али то није сметало да три бода остану у Новом Саду. Гвоздени Пук је пружио солидан отпор али је утакмица решена у уводним минутима меча када су домаћини постигли све три гола (у раздобљу од 2. до 7.минута). Нишлије су почасним голом само ублажили пораз у настваку меча.

Нови Сад, СПЦ Војводина. Судије ФСС: Бранко Галић, Марко Мајсторовић и Владимир Тошић. Стрелци: Поповић у 2.мин, Станић у 5.мин, Јевтић у 7.миуту за Нови Сад, и Пешић у 33.минуту за Гвоздени Пук. Жути картон: Алекса Пешић у 7.минуту (Гвоздени Пук).

НОВИ САД: Радмановић, Поповић, Савковић, Станић, Јевтић, Латиновић, Лазић, Шмит, Илић, Рнић, Стаменић и Лучановић.

ГВОЗДЕНИ ПУК: Стојковић, Ивечић, Пешић, Ђачанин, Ристић, Златић, Вучковић, Драгишић, Живић, Тасић, Митровић и Обрадовић.


ЕКОНОМАЦ – НОВА ПАЗОВА   6:1 (4:0)

Економац је на свом паркету у хали „Језеро“ рутински савладао старог ривала још из прволигашког каравана екипу Нове Пазове. Питање победника је било решенео већ полсе првих двадесет минута, по два гола су постигли Аки Стојчевски и Васић за сигурних 4:0. у настваку је Економац постигао још два гола – а у стрелце су се уписали Лазар Маринковић и Алекса Миливојевић. Док је почасни гол постигао за Нову Пазову Борисављевић.