DRUGA LIGA: Student, SAS, Ekonomac, i Novi Sad ostvarili pobede

STUDENT – CRVENA ZVEZDA    3:0 (1:0)

Futsal ekipa Studenta pokazala je posle pobede nad Crvenom zvezdom da će se itekako pitati oko plasmana u viši rang. Vredna pobeda i nova tri boda studente su vinuli u gornji deo tabele a Crvenoj Zvezdi novi poraz uz jednu odloženu utakmicu veliku glavobolju i začelje uz Gvozdeni Puk iz Niša.

Beograd, SC Rakovica. Gledalaca: 50. Sudije FSS: Đorđe Ninić, Predrag Lazarević, i Marko Savić. Strelci: Brkić u 12.min, Simčević u 29.min, i Radojičić u 37. minutu iz penala. Žuti kartoni: Nemanja Čičković u 14.minutu, Srđan Brkić u 37.miutu (Student), i Stefan Đogo u 24.minutu (Crvena Zvezda).

STUDENT: Čičković, Mitić, Kokotović, Majstorović, Brkić, Margetić, Radojičić, Vučičević, Simčević, Veličković, Šmrkić, Glavoljić i Milutinović.

CRVENA ZVEZDA: Jevtić, Kečan, Đukić, Jovanović, Inajetović, Živković, Arsenić, Đukić, Todorović, Lončar, Goranović, Dimitrijević, Đogo i Tejić.


LESKOVAC – SAS      1:3 (1:1)

Futsaleri SAS-a iz Zrenjanina su ostvarili značajnu pobedu na teškom gostovanju u Leskovcu. Osvojili su tri nova boda kojim su se zadržali u vrhu tabele Druge futsal lige Srbije. Šef stručnog štaba Milivoj Simo Batinica mora biti zadovoljan učinkom ali i prikazanom igrom na gostovanju.

Leskovac,  SRC Dubočica.  Sudije FSS: Miloš Grujić, Igor Mladenović i Stefan Filipović. Strelci: 1:0 Bojat u 13. min, 1:1 Aranitović u 17.min, 1:2 Aranitović u 30.min, i 1:3 Matić u 40.minutu. Žuti kartoni: Radoslav Bojat u 18. minutu (Leskovac), Branislav Lojpur u 17.min, Nedeljko Šarenac u 22.min, i Mile Šarenac u 25.minutu (svi SAS).

LESKOVAC: Velićković, Stefanović, Stanojević, Bojat, Micić, Vukojević, Đorđević, Petrović i Aranđelović.

SAS: Rodić, Lojpur, Mile Šarenac, Matić, Nedeljko Šarenac, Baćan, Radenković, Živanov, Škorić, Aranitović i Magda.


NOVI SAD – GVOZDENI PUK    3:1 (3:0)

Novosađani su pokazali da polako sazrevaju u ozbiljnu futsal ekipu. Uprava kluba je omogućila idealne uslove za igrače a ovi vraćaju sve boljim igrama i odličnim rezultatima. Šef struke Vladimir Milosavac nije imao standardnu postavu zbog nekoliko povređenih igrača ali to nije smetalo da tri boda ostanu u Novom Sadu. Gvozdeni Puk je pružio solidan otpor ali je utakmica rešena u uvodnim minutima meča kada su domaćini postigli sve tri gola (u razdoblju od 2. do 7.minuta). Nišlije su počasnim golom samo ublažili poraz u nastvaku meča.

Novi Sad, SPC Vojvodina. Sudije FSS: Branko Galić, Marko Majstorović i Vladimir Tošić. Strelci: Popović u 2.min, Stanić u 5.min, Jevtić u 7.miutu za Novi Sad, i Pešić u 33.minutu za Gvozdeni Puk. Žuti karton: Aleksa Pešić u 7.minutu (Gvozdeni Puk).

NOVI SAD: Radmanović, Popović, Savković, Stanić, Jevtić, Latinović, Lazić, Šmit, Ilić, Rnić, Stamenić i Lučanović.

GVOZDENI PUK: Stojković, Ivečić, Pešić, Đačanin, Ristić, Zlatić, Vučković, Dragišić, Živić, Tasić, Mitrović i Obradović.


EKONOMAC – NOVA PAZOVA   6:1 (4:0)

Ekonomac je na svom parketu u hali „Jezero“ rutinski savladao starog rivala još iz prvoligaškog karavana ekipu Nove Pazove. Pitanje pobednika je bilo rešeneo već polse prvih dvadeset minuta, po dva gola su postigli Aki Stojčevski i Vasić za sigurnih 4:0. u nastvaku je Ekonomac postigao još dva gola – a u strelce su se upisali Lazar Marinković i Aleksa Milivojević. Dok je počasni gol postigao za Novu Pazovu Borisavljević.