УЕФА ЛШ: Пораз Фона у Омишу

Првак Србије у футсалу ФОН из Београда је доживео пораз у првој утакмици 7.групе главне рунде Лиге шампиона у Хрватској, од домаће екипе Олмисума. Домаћи су повели већ у 5. минуту преко Антониа Секулића на асистенцију Јурлине1:0! Што је уједно био и резултат полувремна а било је прилика на обе стране. Фон је имао теренску преднсот али се мрежа вратара Биланџића није затресла.

У настaвку опет Олмисум постиже гол, стрелац је хрватски репретентативац Кристијан Постружин 2:0, а играо се 25.минут. ФОН атакује и држи темпо али узалуд… Све до два минута пре краја утакмице када врађа наду београђанима гол Лазара Милосављевића2:1! Али уместо жељеног изједначења, стиже гол за домаћина, у последњим моментима утакмице за коначних – 3:1, а стрелац је Перишић.

У првој утакмици Линц је победио првака Јерменије Лео резултатом 5:4.

 

МНК ОЛМИСУМ – КМФ ФОН  3:1 (1:0)

Омиш, спортска дворана „Рибњак“. УЕФА судије: Ибрахим Ел Џилали (Холандија), Антониос Адамопулос (Грчка) и Виктор Бугенко (Молдавија). Стрелци: 1:0 Секулић 4:31, 2:0 Постружин 24:08, 2:1 Милосављевић 38:41, и 3:1 Перишић 39:59.  Жути картони: Милосављевић у 22:26 (ФОН), Павић у 23:15 (Олмисум), Павловић у 29:46 (ФОН), и Радовановић у 32:57 (ФОН).

 

ОЛМИСУМ: Биланџић (голман), Павић, Постружин, Јуретић, Перишић /Кап./, Баучић (голман), Чизмић (голман), Кустура, Хрстић, Јурлина, Хорват, Колобарић, Марић, Секулић, Тренер: Дује Маретић.

ФОН: Јосимовић (голман), Павловић, Радовановић, Рајчевић, Рамић, Глишић (голман), Вулић (голман), Краснић, Петрашевић, Лазић, Милосављевић, Алексић, Станковић. Тренер: Милош Алиловић.