УЕФА ЛШ: И други пораз Фона

После дерби утакмице са домаћом екипом Олмисума и пораза, београдски ФОН је одиграо и другу утакмицу за мање од 16 сати. Овога пута ривал им је био првак Јерменије ЛЕО.

Марко Радовановић – КМФ ФОН Београд

Београђани су доживели и други пораз, на жалост. Играчи Фона су се и физички и ментално истрошили у синоћнем поразу, па стога и не чуди бледа партија играча Милоша Алиловића. Овим поразом београђани су изгубили и теоретске шансе да остваре пласман у елитну рунду УЕФА лиге шампиона…

Милош Алиловић – тренер КМФ ФОН Београд

У другој утакмици групе 7. Олмисум није пропустио прилику да потврди добар резултат и овери још једну победу. Омишани су декласирали првака Аустрије 6:0 и тиме практично потврдили да ће се наћи међу 16 најбољих екипа у футсалу на старом континенту (у последњем колу Омлисуму је довољан и нерешен резултат).

ФОН  –  ЛЕО    2:3 (0:0)

Омиш, спортска дворана „Рибњак“. УЕФА судије: Антониос Адамопулос (Грчка), Џулијен Ланг (Француска) и Ибрахим Ел Џилали (Холандија). Стрелци: 0:1 Манукиан  у 21:29, 1:1 Рајчевић 21:53, 1:2 Дерменјан у 22:12, 2:2 Павловић у 27:06, и 2:3 Галстиан у 27:17.

детаљ са утакмице ФОН – ЛЕО 2:3

ФОН: Јосимовић (голман), Павловић, Радовановић, Рајчевић, Рамић, Глишић (голман), Вулић (голман), Крансић, Петрашевић, Лазић, Милосављевић, Алексић, Станковић. Тренер: Милош Алиловић.

ЛЕО: Мкртчијан (голман), Манукиан, Меликјан, Галстиан, Машумјан, Закарјан (голман), Узунијан, Тумбарјан, Саргсјан, Дерменјан и Маргајан. Тренер: Нијазјан.

(Фото: МНК Олмисум)