Врњачка Бања 2021: Креће Футсал турнир У19

За два дана почиње футсал турнир U19 шест реперезентација – Србија, Финска, Словачка, БиХ, Француска и Хрватска. Као припрема за предстојеће УЕФА квалификације за ЕП до 19 година одржаће се међународни турнир – FUTSAL LOVE U19 – CUP 2021!

Шеф стручног штаба Владимир Јовановић Прша са сарадницима ће имати прилику да се још једном увери у квалитете Орлића али и да их истовремено боље припреми за предстојеће изазове, у дресу са државним грбом.

Од 2. новембра, пет дана ће трајати овај премијерни турнир који ће се преносити уживо путем интернет канала Србија футсал уживо.

Репрезентације су подељене у две групе А и Б. У групи А се налазе селекције: Словачка, Србија и Финска. Док ће у групи Б борити селекције: Француске, Босне и Херцеговине и Хрватске.

Занимљиво је да ће све утакмице бити преношене у Бразилу, где ће локални спортски новинари коментарисати мечеве из Врњачке Бање тј. хале  „Владе Дивац“.

Првог дана, уторак, 2. новембра, на програму су две утакмице:

16.30    Србија – Финска,

19.00    БиХ – Хрватска.

Позив свим љубитељима футсала из Врњачке Бање и околине да дођу и посматрају уживо све утакмице, уз придржавање свих мера услед корона вируса.