ФСВ: Спартак и Форум лидери у Војводини

Минулог викенда је одиграно последње 7. коло јесењег дела, Футсал лиге Војводине у обе групе. А постигнути су следећи резултати у групи СЕВЕР:

Врбас, ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИНЖАК ЈУНИОР Сомбор   6:4,

Суботица, ФУЛ ФИЛЛЕТЕЋИ БАЈМОЧАНИ Бајмок   2:2, и

Суботица, СПАРТАКХАЈДУК Кула   14:4.

Такође, у групи ЈУГ су одигране утакмице 7. кола:

Футог, ФОРТУНАФОРУМ Вршац   6:7, и

Качарево, КРАЉЕВИЋЕВОИНДИАНС 2013 Инђија   2:4.

Слободна је била екипа КМФ КИКИНДЕ, због искључења КМФ Танга из Новог Сада, из овогодишњег такмичења Футсал лиге Војводине.

Летећи Холанђанин – ЖАК Јуниор Сомбор 6:4

Суботички СПАРТАК слови за главног фаворита у Војводини за првака ФЛВ. Веселин Губеринић и другови су појачали Спартак, преласком из друголигаша ТИСЕ из Новог Бечеја. Амбиције су им највише али неће им бити ни мало лако. Јер већ су се опекли на гостовању у Врбасу, где их је знатно подмлађени састав Летећег Холанђанина савладао у драматичној утакмици. Шансе имају поред и бивши друголигаш Форум из Вршца, као и увек врло добра екипа Индианс 2013 из Инђије. Морамо споменути увек неугодне тимове ЖАК Јуниора из Сомбора и Краљевићево из Качарева. Преостали клубови Летећи Бајмочани, Хајдук из Куле и новајлија Фул Фил, као и Кикинда и Фортуна немају реално шанси за борбу за првака, мада ће пролећни део сезоне и плеј оф бити знатно занимљивији од досадашњег.

У Војводини следи КУП такмичење за сениоре као и Омладинска футсал лига која броји чак шеснаест тимова (16), које ће бити расподељене у четири групе где ће се састати свако са сваким по двокружном бод систему а по прве две из сваке групе пролазе у елиминаторни део за првака Војводине…

Форум – Индианс 2013 Инђија 9:7

У прилогу вам доносимо табеле обе групе, из званичног билтена ФС Војводине:

 (Фото: Subotica.com )