ПРОМЕНE У ФОН-у: Алиловић више није тренер, отишао и Станковић!

Милош Алиловић више није тренер ФОН-а!

Првак Србије данас је на Инстаграму објавио да се растао са трофејним тренером:

„Овим путем обавештавамо целокупну футсал јавност да Милош Алиловић више није шеф стручног штаба нашег клуба.

Након пораза у претходном колу, Алиловић је споразумно раскинуо сарадњу, па ће га у наредом периоду на месту главног тренера заменити Борко Суруџић, коме ће ово бити други мандат на клупи нашег клуба.

Захваљујемо се Милошу на сарадњи, освојеној дуплој круни, као и на проласку у главну рунду Лиге шампиона. Желимо му сву срећу у наставку тренерске каријере.”


ФОН је у среду, у првом мечу шестог кола Прве лиге, поражен као домаћин од Коњарника (2:3), претходно је славио у дербију у Лозници (4:2) и такмичење у Лиги шампиона завршио другим местом у групи у хрватском Омишу


Милош Алилиловић је кроз тренерску каријеру освојио три шампионске титуле: са Колубаром 2009, Црвеном звездом 2020. и ФОН-ом 2021.


ОТИШАО И СТАНКОВИЋ

Од ФОН-а се пре неколико дана опростио и дугогодишњи играч Андрија Станковић:

– Захвалио бих се свима који су били део клуба у протеклих седам сезона и без којих не бих успео да остварим своје снове освајања дупле круне и играња са својим ФОН-ом у Лиги шампиона. Захвалио бих се својој породици, девојци, пријатељима и свима осталима који су све ове године били уз мене и веровали у мој пут до самог врха. ФОН-у желим све најбоље у будућности – написао је на Инстаграму Станковић.


Фото: Инстаграм