PROMENE U FON-u: Alilović više nije trener, otišao i Stanković!

Miloš Alilović više nije trener FON-a!

Prvak Srbije danas je na Instagramu objavio da se rastao sa trofejnim trenerom:

„Ovim putem obaveštavamo celokupnu futsal javnost da Miloš Alilović više nije šef stručnog štaba našeg kluba.

Nakon poraza u prethodnom kolu, Alilović je sporazumno raskinuo saradnju, pa će ga u naredom periodu na mestu glavnog trenera zameniti Borko Surudžić, kome će ovo biti drugi mandat na klupi našeg kluba.

Zahvaljujemo se Milošu na saradnji, osvojenoj duploj kruni, kao i na prolasku u glavnu rundu Lige šampiona. Želimo mu svu sreću u nastavku trenerske karijere.”


FON je u sredu, u prvom meču šestog kola Prve lige, poražen kao domaćin od Konjarnika (2:3), prethodno je slavio u derbiju u Loznici (4:2) i takmičenje u Ligi šampiona završio drugim mestom u grupi u hrvatskom Omišu


Miloš Alililović je kroz trenersku karijeru osvojio tri šampionske titule: sa Kolubarom 2009, Crvenom zvezdom 2020. i FON-om 2021.


OTIŠAO I STANKOVIĆ

Od FON-a se pre nekoliko dana oprostio i dugogodišnji igrač Andrija Stanković:

– Zahvalio bih se svima koji su bili deo kluba u proteklih sedam sezona i bez kojih ne bih uspeo da ostvarim svoje snove osvajanja duple krune i igranja sa svojim FON-om u Ligi šampiona. Zahvalio bih se svojoj porodici, devojci, prijateljima i svima ostalima koji su sve ove godine bili uz mene i verovali u moj put do samog vrha. FON-u želim sve najbolje u budućnosti – napisao je na Instagramu Stanković.


Foto: Instagram