ФСВ: 16 клубова у Омладинској футсал лиги

Стартовала је Омладинска футсал лига у Војводини утакмицама I кола. Чак шеснаест футсал клубова (16) је потврдило учешће у новој сезони…

Да би се помогло клубовима Омладинска лига је подељена у четири групе са по четири клуба, ради уштеде трошкова за путовања. Игра се двокружни бод систем, по шест кола у све четири групе. У даље такмичање се пласирају по две првопласиране екипе које играју куп систем до финала. Новина је да се комплетно такмичење ФСВ води кроз информациони систем КОМЕТ – ФСС, а клубови су се припремили и регистровали играче млађих категорија. Право наступа имају играчи рођени 2003. до 2006. годишта, стим да могу учествовати и два старија играча – бонуса, рођена 2002. године.

Састав групе „А“:  СПАРТАК Суботица, ФУЛ ФИЛ Суботица, ЛЕТЕЋИ БАЈМОЧАНИ Бајмок, ЖАК ЈУНИОР Сомбор. Група „Б“: ХАЈДУК Кула, ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН Врбас, БЕЧЕЈ 2003 Бечеј и ТИСА Нови Бечеј. Група „Ц“: НОВА ПАЗОВА, ИНДИНАС 2013 Инђија, ФОРТУНА Футог и НОВИ САД. Група „Д“: КРАЉЕВИЋЕВО Качарево, КИКИНДА, ФОРУМ Вршац и САС Зрењанин.

КМФ ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН – Омладинска селекција

Утакмицама 1. кола овог викенда стратовало је такмичење а на папиру су фаворити, пре свега, Форум из Вршца и Летећи Холанђанин из Врбаса, који већ трећу сезону предано раде са млађим категоријама.

КМФ БЕЧЕЈ 2003 – Омладинска селекција

Врбас: Летећи Холанђанин – Бечеј 2003 8:2, и

Суботица: Фул Фил – Жак Јуниор 1:2.

Пред почетак утакмице ФУЛ ФИЛ – ЖАК Јуниор Сомбор

(Фото: КМФ ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН

& KMF FULL FEEL)