РЕВАНШ У МИНСКУ: Добра подлога Орлова – два гола предности + Лазаревић

Репрезентација Србије на крилима победе у Крагујевцу (3:1) одиграће данас реванш баража за пласман на Европско првенство у Холандији 2022. са Белорусијом у Минску (16.30, ТВ Арена спорт 1).


Белорусија ми делује истрошеније од нас, јуришаћемо и у Минску на победу. Враћа се Јован Лазаревић, лако ће да решава ситуације један на један (Дејан Мајес, селектор Србије, у разговору за Спортски журнал)Резултат из првог меча нас приморава да у реваншу играмо са више ризика. Само на тај начин можемо да тражимо неку шансу (Александар Савинцев, селектор Белорусије)Два гола вишка неће нам дозволити да се превише опустимо. Белорусија не може боље од виђеног у Крагујевцу. Не сумњам у остваривање циља (Младен Коцић, адут Орлова)


ПАВИЋЕВИЋ: БОЉИ СМО, ОЧЕКУЈЕМ ДА БУДЕМО УСПЕШНИ

Бојан Павићевић, директор ФСС за футсал и женски фудбал, изразио је незадовољсто што је реванш Србије са Белорусијом непуних 48 часова од првог меча у Крагујевцу и истакао:

– Генерално, задовољан сам резултатом из првог меча, иако по игри не би било незаслужено и да смо остварили предност од пет голова разлике. Нисмо смели да примимо гол, у одређеној мери уноси неспокој. Бољи смо и очекујем да ћемо бити успешни и у реваншу – рекао је легендарни капитен Орлова.


Белорусија – Србија

Минск – Дворана: „Уручје“ (капацитет: 3.000 гледалаца). Судије: Андреј Черни (Чешка), Јан Креста (Чешка) и Лукаш Пешко (Словачка).

БЕЛОРУСИЈА: ЧУРИЛИН (г), ГОРБЕНКО, ЛОС, КРИКУН (кап), ШЕРБИЧ, Козел, Евдокимов, Лазјук, Рабико, Раговик, Јакубов, Зајц-Матиевскиј, Жигалко, Пинчук, Сељук, Чернејко, Змисља (г), Лукша (г). Селектор: Александар Савинцев.

СРБИЈА: МОМЧИЛОВИЋ (г), РАКИЋ, РАЈЧЕВИЋ, ЛАЗАРЕВИЋ, ТОМИЋ, Алексић, Росић, Коцић, Радовановић, Рамић, Пршић (кап), Стојчевски, Милосављевић, Стојковић, Петров, Вулић (г), Милановић (г). Селектор: Дејан Мајес.


Фото: ФСС