МАЈЕС ПОСЛЕ ГРУЗИЈЕ: Радује повратак Стојчевског, Васић показао да заслужује позив

Репрезентација Србије у склопу припрема за Европско првенство у Холандији 2022. одиграла је две пријатељске утакмице са Грузијом у Тбилисију и забележила реми – 1:1 и пораз – 3:4.

– Резултатима не могу да будем задовољан. По пропуштеним приликама морали смо да победимо у оба меча. Радује повратак Стојчевског, Кристијан Васић је показао да заслужује репрезентативни позив. Старији играчи су поделили минуте, нису сви увек били на нивоу. Осетило се одсуство стандардног голмана Момчиловића и четворице играча – Пршића, Лазаревића, Коцића и Стојковића. Видела се неуиграност, ипак, није оправдање, свестан сам да је требало да победимо у обе утакмице – сумирао је утиске у разговору за Спортски журнал селектор Дејан Мајес.


Орлови ће на ЕП у Амстердаму играти у Групи А – са Португалом на отварању (19.1), Украјином (23.1) и домаћином Холандијом (28.1)


Мајес додаје:

– Највише проблема је правио Елисандро, сјајан пивот. Радује да смо се у другом мечу вратили после 0:4 и имали шансе за реми преко Рамића.


Репрезентативци Србије окупиће се поново у петак, 24. децембра, план је да се тренира до Нове године у Старој Пазови


– Очекујем све играче, иако није УЕФА термин. Лазаревић и Стојковић неће бити са нама због хируршке интервенције – рекао је селектор Дејан Мајес.


Насловна: Стручни штаб репрезентације Србије у Олимпијској палати у Тбилисију Фото: ФСС