ФОН све слабији, Нови Пазар се појачава

Различит почетак зимског прелазног рока у таборима прошлогодишњих финалиста плеј-офа: док се ФОН све више осипа, Нови Пазар се појачава!

Јесењи првак је после тренера Борка Суруџића остао и без трећег репрезентативца: након одлазака Марка Радовановића и Дениса Рамића сидро је подигао и Лазар Милосављевић.


ФОН је први део првенства завршио на првом месту Прве лиге са 22 бода, исто колико и другопласирана Лозница-град 2018 и Врање (о лидерској позицији одлучила боља гол-разлика)


С друге стране, Нови Пазар је ангажовао Александра Гавриловића (Лозница-град 2018), Косту Вуковића (Бајо Пивљанин) и Едиса Рашљанина (Сјеница).Гавриловић (23) је повремени репрезентативац Србије (добијао позиве код селектора Горана Иванчића), у Лозницу је дошао из мађарског Кечкемета, претходно је играо и за Олимп из Врњачке Бање и Економац.

Вуковић (22) је стандардни репрезентативац Црне Горе, клупску каријеру је градио у Бају Пивљанину из Плужина.

Рашљанин ће појачати конкуренцију на голманској позицији, у Нови Пазар се вратио после годину и по из регионалног лигаша Сјенице.


Тренер Новог Пазара Милош Тодоровић коначно може да рачуна на Мерсида Радетинца, који је, како подсећа РТВ НП, у првом делу сезоне наступио само против ФОН-а у Београду


Насловна: Александар Гавриловић на тренингу Новог Пазара Фото: You Tube