Орлови на стадиону Ајакса

Репрезентативци Србије дан пред утакмицу са Холандијом у склопу трећег кола Групе А на Европском првенству у Амстердаму посетили су стадион Ајакса, назван по легендарном фудбалеру Јохану Кројфу.

Орлови су се упознали са прелепим здањем, на чијем зеленом правоугаонику блиста капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић.

Изабраници селектора Дејана Мајеса, јачи за Слободана Рајчевића који је двапут био негативан на тесту на коронавирус и моћи ће да заигра на сутрашњем мечу, одрадили су тренинг вечерас у Зиго дому, увежбавајући акције за дуел са селекцијом домаћина континенталне смотре.


Србија поразима у прва два кола није изгубила шансе за пласман у четвртфинале, теоријски – потребна јој је победа од најмање девет голова разлике у последњем сусрету са Холандијом, уз наду да Украјина не узме ни бод против Португала


ГРУПА А – прво коло (19. јануар): Србија – Португал 2:4, Холандија – Украјина 3:2, друго коло (23. јануар): Србија – Украјина 1:6, Португал – Холандија 4:1, треће коло (28. јануар): Украјина – Португал (20.30), Холандија – Србија (20.30) ТАБЕЛА: Португал 6, Украјина, Холандија 3, Србија без бодова


Фото: ФСС