FUTSAL LOVE SERBIA: Орлићи декласирали БиХ

Омладинска репрезентација Србије везала је и другу победу на турниру FUTSAL LOVE SERBIA у Врњачкој Бањи. Овога пута „настрадала“ је омладинска селекција Босне и Херцеговине, изабраници селектора Марка Гавриловића су  вечерас показали бољу и пре свега ефикаснију игру, за разлику од јучерашње тесне победе на Белорусијом.

Орлићи су показали да су пре свега квалитетнија и уигранија селекције од комшија, селектор Гавриловић је мало „промешао карте“ али опет победа није долазила у питање чак су дебитовали голман Вељко Петровић (2005.) и Андреј Шмит (2003.).

У прва три минута Србија је експресно дошла до два гола 2:0, а стрелац је био расположени Бранислав Живановић. Орлићи су високим пресингом онемогућили играче БиХ и веома брзо дошли до предности а било је још прилика. Ипак у 7. минуту БиХ смањује преко Томилсава Вучића на 2:1. Да би у 10.минуту преко Немање Пауновића Србија опет повећала вођство на 3:1. Да би својим трећим голом нападач Бранислав Живановић поставио коначних 4:1 у првих двадесет минута утакмице.

У наставку на моменте осцилације у одбрани користе играчи БиХ, тако је било и у 21. минуту када Славко Касало смањује на 4:2, враћајући наду својој екипи да може учинити нешто више од пораза у овој утакмици. Међутим, све је остало само на нади јер су Орлићи одиграли лепршаво али и ефискасно, кажњавајући сваку грешку противника вечерас на паркету хале Владе Дивац. Са два брза гола Александра Томића и Павла Савковића Србија повисује резултат на 6:2. Милош Радујковић из БиХ смањује на 6:3 у 25.минуту утакмице. Павле Савковић, играч Новог Сада, продором крунише голом сјајну соло акцију за 7:3. Да би опет Милош Радујковић смањио на 7:4. А тачку на овај занимљив сусрет је поставио Андрија Марјановић за коначних 8:4!

У раном подневном термину репрезентација Белорусије је победила одговарајућу селекцију Румуније са увериљивих 5:2.

СРБИЈА – БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА   8:4 (4:1)

Врњачка Бања, хала „Владе Дивац“. Судије: Волха Паулитус (Белорусија), Милош Грујић и Братислав Јовић (Србија). Стрелци: 1:0 Бранислав Живановић у 1:48, 2:0 Бранислав Живановић у 2:26, 2:1 Томилсав Вучић у 7:01, 3:1 Немања Пауновић у 9:37, 4:1 Бранилсав Живановић у 18:10, 4:2 Славко Касало у 20:47, 5:2 Александар томић у 22:57, 6:2 Павле Савковић у 23:55, 6:3 Милош Радујковић у 24:38, 7:3 Павле Савковић у 29:37, 7:4 Милош Радујковић у 34:55, и 8:4 Андрија Марјановић у 37:57. Жути картони: Милорад Бојић, Андрија Марјановић и Урош Недељковић (Србија), Милош Радујковић и Милош Тодорић (БиХ).

СРБИЈА: Лука ЂОРЂЕВИЋ (голман), Александар СТАНКОВИЋ, Урош НИКОЛИЋ, Милорад БОЈИЋ,  Андрија МАРЈАНОВИЋ, Павле САВКОВИЋ, Лазар ЖИВАНОВИЋ, Александар ТОМИЋ, Петар МАРСЕНИЋ, Бранислав ЖИВАНОВИЋ, Вељко ПЕТРОВИЋ (голман), Андреј ШМИТ, Урош НЕДЕЉКОВИЋ и Немања ПАУНОВИЋ. Селектор: Марко ГАВРИЛОВИЋ.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Ведад ЈАШАРЕВИЋ(голман), Админ ХАНКУШИЋ, Ермин СТРАШЕВИЋ, Милош РАДУЈКОВИЋ /кап./, Харун ЧОВРК, Хаџим ЈАХИЋ,  Матео ПОЉАРИЋ, Иван ЧОЛАК, Славко КАСАЛО, Милош ТОДОРИЋ, Фарук БРКАНИЋ, Керим СМЈЕЧАНИН(голман), Едвин БОСНИЋ и Томислав ВУЧИЋ . Селектор: Нијаз МУЛАХМЕТОВИЋ.