ФСС: У Обреновцу реми по мери Врбашана

Одиграна је и друга полуфинална утакмица Омладинске футсал лиге ФСС у хали у Обреновцу. Палеж је повео али на крају је ипак Летећи Холанђанин одиграо боље и сигурније, па нерешеним резултатом потврдио пролазак у финале.

ПАЛЕЖ Обреновац – ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН Врбас  2:2 (0:0)

Иако је Палеж био прошлогодишњи првак Србије у футсалу за омладинце, није био фаворит у овогодишњем полуфиналном дуелу са Летећим Холанђанином. Врбашани су пропустили прилику да већ у првој утакмици у Врбасу реше убедљивијом победом питање првог финалисте али су потврдили класу изабраници тренера Игор Мирицког у реваншу. Најбољи актер и друге утакмице је био, као и у Врбасу вратар Палежа Аврам који је више пута бравурозним интервеницијам одбранио властиту мрежу.

Иако домаћа екипа Палежа није била комплетна била је на домак победе али су врбашани једноставно били бољи, а видело се да су и уигранија екипа од домаћег Палежа.

Обреновац, 19. април, гледалаца око 400. Судије ФСС: Бојан Милић (Крушевац), Жељко Стоилков (Алексинац), и Иван Биорац (Београд). Стрелци: 1:0 Радовановић у 30.мин – /КУ 10.м/, 1:1 Шмит у 36.мин, 1:2 Муминовић у 38:мин, и 2:2 Јанковић у 38.минуту. Жути картони: бр. 7 Јанковић Борис у 30.мин, бр. 1 Аврам Алекса у 38.мин /КМФ Палеж/, бр. 10 Муминовић Немања у 20.мин, бр. 19 Даниловић Јован у паузи, бр. 8 Милићевић Стефан у 29.минут /КМФ Летећи Холанђанин/. Црвени картон: Игор Мирицки у 27 минуту /први и други жути – оба због приговора, тренер КМФ Летећи Холанђанин/.

кмф ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН U19 Врбас

ПАЛЕЖ U19:  Алекса АВРАМ (голман), Ненад РАДОВАНОВИЋ (Кап.), Милош ЈЕРИНИЋ, Растко СОФРЕНИЋ, Борис ЛУТОВАЦ, Урош ПЕРИЋ (голман), Ђорђе ПЕЈИЋ, Никола ПОПОВИЋ, Борис ЈАНКОВИЋ, Филип КЛАРИЋ, Андрија БЛАЖИЋ, Жељко ВИДОВИЋ, Лука ПЕРИЋ и Милан ДРАКУЛИЋ. Тренер: Жељко ГРУЈИЧИЋ.

ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН U19: Петар МАРОЈЕВИЋ (голман), Андреј ШМИТ (Кап.), Вукашин ВУЈОВИЋ, Немања МУМИНОВИЋ, Лука ДРАГНИЋ, Јован ДАНИЛОВИЋ (голман), Митар МИЋУНОВИЋ, Стефан МИЛИЋЕВИЋ, Алекса ТУТЊЕВИЋ, Милија ДРАКУЛОВИЋ и Вук ПРАВИЛОВИЋ. Тренер: Игор МИРИЦКИ.

Финале, СМЕДЕРЕВО – ЛЕТЕЋИ ХОЛАНЂАНИН,  Омладинске футсал лиге ФСС је на програму у 11. маја у Врању, као предигра финала КУП-а сениора ЛОЗНИЦА ГРАД 2018 – НОВИ ПАЗАР.