РАШЉАНИН: Лозница нам више лежи од Економца; РАМИЋ: Бољи смо на свим позицијама

Вечерас је у Врању на програму финале Купа Србије: Нови Пазар – Лозница-град 2018 (19.00, директан пренос на овом линку).

Новом Пазару ово ће бити четврто финале: претходна три је изгубио – од Економца 2017. у Пожаревцу (0:3) и 2018. у Обреновцу (3:6) и од ФОН-а 2021. у Вршцу (1:3).

Лозница-град 2018 бориће се први пут за трофеј.

Пехар капитену победничке екипе уручиће Бојан Павићевић, легендарни капитен репрезентације Србије и директор ФСС за футсал и женски фудбал.


Шан­се су 50:50, осе­ћам да је до­шао тре­ну­так за сла­вље. Пе­рић и Ко­цић су ве­ле­мај­сто­ри, али и при кра­ју успе­шних ка­ри­је­ра. Та­кав тим нам ви­ше ле­жи од Еко­ном­ца из оног вре­ме­на ко­ји су чи­ни­ли стра­ни и до­ма­ћи мај­сто­ри. Ни­смо ни ми без зве­зда, Ре­џо­вић је оста­вио не­из­бри­сив траг у на­шем фут­са­лу, као и Му­тав­џић (Едис Рашљанин, голман Новог Пазара, у разговору за Спортски журнал)


ПРИПРЕМЕ ЗА ФИНАЛЕ: Новопазарци у хипербаричној комори Фото: Инстаграм

Бо­љи смо од Но­вог Па­за­ра на свим по­зи­ци­ја­ма. И инди­ви­ду­ал­но и ко­лек­тив­но, али све то тре­ба по­ка­за­ти на те­ре­ну. По­себ­ну па­жњу мо­ра­мо да обра­ти­мо на Му­тав­џи­ћа, до­брог де­фан­зив­ца и пр­вог стрел­ца. Охра­бру­је на­ша фор­ма у успо­ну, не­дав­но смо у Ла­га­то­ру по­бе­ди­ли Но­ви Па­зар 4:0, па је ја­сно ко је у уло­зи фа­во­ри­та (Денис Рамић, адут Лознице, за Спортски журнал)


ДОБРА АТМОСФЕРА: Голман Драган Обрадовић жонглира у хотелу Бавка у Лесковцу, где су Лозничани у карантину Фото: Инстаграм

Лозничане храбри повратак у тим Александра Јањића: зимус је дошао из Врања и извесно време био повређен. Финале ће због жутих картона пропустити Данило КостићНовопазарци најављују долазак у Врање два аутубуса са навијачима и верују да ће домаћа публика бити уз њих из разлога што са клубом из тог града имају братске односе


КУП СРБИЈЕ – финале

Среда, 11. мај

ВРАЊЕ: Нови Пазар – Лозница-град 2018 (19.00)

(дворана: Врање, судије: Небојша Панић, Оливер Николић и Дејан Стајић, делегат: Небојша Ристић, посматрач: Сретен Васић)


Спектакл у Врању имаће и увертиру: у финалу Купа Србије за омладинце састаће се Смедерево и Летећи Холанђанин. Меч почиње у 15.00, судије су Бра­ти­слав Јо­вић, Да­ни­јел Ри­стић и Да­ли­бор Злат­ко­вић