ДРУГА ЛИГА: Најбољи играч Економца Андреја Стојчевски

Док се финалисти ЛОЗНИЦА ГРАД и ФОН припремају за финалну серију, друголигаши су већ завршили такмичење, као и бараж за попуну Прве футсал лиге, где су друголигаши Палеж из Обреновца и Нови Сад били успешнији oд Винтер Спорта из Ниша, и Земуна Само право.

У избору за најбољих појединаца учествовале су сви друголигашки тимови осим КМФ Црвене Звезде и КМФ Тисе из Новог Бечеја, који су одустали од такмичења на полусезони. Право глас су имали сваки тренер и капитен клуба а на крају је коначно стање следеће:

За најбољег голмана изабран је НИКОЛИЋ ПEТАР – Јастребац (Блаце), потом следе вратари Стојковић Душан, Милановић Немања, Роксић Марко, Кнежевић Милош и Радмановић Миљан.

Најбољи играч за такмкчарску сезону 2021/2022 Друге футсал лиге Србије је – АНДРЕЈА СТОЈЧЕВСКИ. После њега следе по редоследу добијених гласова Алексић Нинослав, Рнић Никола, Грујичић Срђан, Кнежевић Андријано и Поповић Давор.

Потпуно заслужено јер Андреја Стојчевски популарни Аки је био прва виолина шампиона Друге футсал лиге – Економаца, који је суверено освојио прво место и директан пласман у Прву футсал лигу Србије.

Андреја Стојчевски – КМФ ЕКОНОМАЦ Крагујевац

Игре Стојчевског нису прошле незапажено па је носио и дрес са државним грбом на прошлом ЕП у Холандији. Иако још млад Андреја Стојчевски већ има богату играчку каријеру:

2015/16 ЕКОНОМАЦ Б Крагујевац,

2016/17 ЕКОНОМАЦ Б Крагујевац,

2017/18 ЕКОНОМАЦ Крагујевац,

2018/19 ЕКОНОМАЦ Крагујевац,

2019/20 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Београд,

2020/21 НОВИ ПАЗАР Нови Пазар,

2021/22 ЕКОНОМАЦ Крагујевац…

Kao што смо већ најавили на нашем порталу, у сарадњи са компанијом САЛА СПОРТ, награђујемо најбоље појединце у протеклој сезони.

ВЛАДИМИР МИЛОСАВАЦ и његова компанија САЛА СПОРТ из Новог Сада, наградиће Андреју Стојчевског реномираним Munich X патикама за футсал, као награду за најбољег играча Друге футсал лиге Србије.