ПРВА ЛИГА: У Врању довољно је рећи ЖИКЕ

Икона футсала из Врања али и можемо слободно рећи Србије је Игор Стојановић – Жике, после пуних такмичарских 17 сезона окачио је патике о клин. Наступао је само за један клуб, прво се звао КМФ Рушче а сада кмф Врање.

Опроштај Жикета после 17 сезона футсала

Футсалери Врања стали су на само један корак од финала Прве футсал лиге Србије. Врањанци иако домаћини у мајсторици, изгубили су после три меча од ФОН-а. Дирљив опроштај популарног Жикета који се може окарактерисати као чиста емоција пред пуним трибинама хале у Врању.

Опроштај од футсала – Игор Стојановић Жике

Игор Стојановић се од навијача се опростио искреном и емотивном поруком на друштвеној мрежи – Фејсбук:

„ – Тежак, ужасно тежак пораз у мајсторици… Морао сам да сачекам пар дана да се помешане емоције слегну. Морао сам, као што смо морали да победимо – због најбоље публике у Србији, због добре сезоне и због тога што смо то играма заслужили ове сезоне, али… Нисам никако желео овакав крај… Кад смо 2005. године кренули да се такмичимо, нисам ни сањао да ће ме 17 година касније 2500 људи испратити у фудбалску пензију на онакав – феноменалан начин! Хвала вам до неба – учинили сте ме да се осећам поносним и посебним! Трудио сам се да вам све те године подршке вратим играма и односом на терену – надам се да сам у томе успео. Били сте моја огромна снага свих ових година“ – написао је популарни Жике, па наставио искрено обраћање:

Игор Стојановић Жике – КМФ ВРАЊЕ бр.8

„Хвала мојој супрузи Ивани Павловић што ме је свих ових година максимално подржавала у свему, па и у каријери и мојим анђелима – Ирис, Аљоши и Андреи што су навијали за мене. Хвала саиграчима, борили смо се свих ових година да клуб поставимо на место на ком је сада – у сам врх српског футсала. Хвала управи клуба која нам је обезбедила одличне услове да све то урадимо. И још једном хвала армији наших навијача која је била уз нас свим срцем свих ових година. Хвала вам за све емоције које смо заједно доживели. Број 8 се са сузама у очима одјављује! КМФ ВРАЊЕ до краја живота! Ово је мој клуб, ово је мој град! Гаме овер!“

(Фото: Игор Стојановић ФБ)