Прелазни рок све активнији, клубови се појачавају

Како се приближава почетак нове такмичарске 2022/2023 сезоне, трансфери не јењавају већ напротив…

Објавили смо да је искусни стратег ЗОРАН ЖИГИЋ напустио клупу Обреновчана, али популарни – Мики Капело, се ипак, договорио за наставак сарадње са управом КМФ ПАЛЕЖ-а, после дугих и тешких преговора.

ЗОРАН ЖИГИЋ – тренер КМФ Палежа

Економац из Крагујевца је комплетирао прелазни рок ангажовањем АЛЕКСАНДРА ТОМИЋА (20) сада већ бившег играча КМФ Новог Сада и омладинског репрезентативца Србије. Управа Крагујевчана је довела искусног МИЛОША СИМИЋА, репрезентативца Србије који је наступао за Халадаш из Мађарске, и МАТЕЈУ ЂИРКУ, бившег играча Смедерева и Форума, који је такође био омладински репрезентативац Србије а позван и у сениорски тим Орлова.

Симић, Томић, Ђирка и Васић

Гвоздени Пук након опстанка, за зеленим столом, у друголигашком каравану се појачао у стручном штабу браћом Тројановић. СИНИША ТРОЈАНОВИЋ је на позицији помоћног тренера Гвозденог Пука, а водиће и У19 селекцију тима из Ниша. Док је старији ДРАГИША ТРОЈАНОВИЋ нови шеф стручног штаба Нишлија, са такође богатом играчком каријером.

ТРОЈАНОВИЋИ – тренери КМФ Гвозденог Пука

Крај Тисе је, у Бечеј, стигао нови голман , и то из Београдског ФОН-а. СТЕВАН ЉУБИЋ ће бити нови чувар мреже КМФ Бечеја 2003.

СТЕВАН ЉУБИЋ – нови голман КМФ БЕЧЕЈ 2003

ПАВЛЕ ПАВЛОВИЋ, голман који бранио боје многих клубова у Србији, после пуних 16 сезона окачиће „патике о клин“ али ће остати у футсалу. Пошто је успешно завршио курс за УЕФА Б тренерску лицнецу, од предстојеће сезоне имаће улогу шефа струке – КМФ КАЛЧЕ из Ниша.

ПАВЛЕ ПАВЛОВИЋ – некада голман а сада први тренер КМФ Калче